ZABAVA ZA SVE GENERACIJE

Sjajna vijest iz MAXtv-a: Svi korisnici moći će koristiti određene sadržaje i usluge do 1. travnja - bez dodatne naknade

14.03.2020 u 16:33

Bionic
Reading

Kriza izazvana širenjem koronavirusa utječe na sve sfere našeg društva, a kako bi svojim korisnicima barem djelomično olakšao ovo razdoblje puno izazova, Hrvatski Telekom će svim korisnicima MAXtv usluge do 1. travnja omogućiti korištenje određenih sadržaja i usluga - bez dodatne naknade

Tako svi korisnici u produljenom promo periodu do 1. travnja mogu pratiti nove pakete RTL, RTL Premium i Nova koji donose programe u HD rezoluciji i nude dodatne usluge, različite TV sadržaje na zahtjev te nove kanale, poput RTL Adria. Uz uključenu Snimalicu programe mogu gledati čak 7 dana unazad.

Također do 1. travnja korisnici mogu uživati uz ekskluzivne premijere, hit-serije, filmovi i crtići holivudske, europske i regionalne produkcije na Pickbox NOW videopaketu, koji će od ponedjeljka 16. ožujka biti uključen svim korisnicima.

Iako su sva veća sportska događanja otkazana korisnici se uz MAX Arena paket mogu prisjetiti najzanimljivijih utakmica i sportskih događaja.

Svim korisnicima bit će uključena Snimalica na programima HRT-a kako bi lakše mogli pratiti školski program i vijesti.

Hrvatski Telekom nudi i uslugu Instrukcije.tv koja učenicima putem video instrukcija pomaže u savladavanju gradiva iz matematike za osnovnu i srednju školu. Sve video instrukcije su napravljene po programu školskog kurikuluma. Uz Instrukcije.tv svaki školarac može uvježbati i naučiti kako rješavati lakše ili teže zadatke iz matematike za svaki razred, a instrukcije su dostupne svima bez ikakve dodatne naknade u MAXtv Videoteci i putem MAXtv To Go usluge.

Osim toga valja napomenuti kako će HT od ponedjeljka, 16. ožujka, svim svojim korisnicima na pretplatu ili bonove, odnosno učenicima koji se koriste programom Škola za život omogućiti besplatan pristup dok se nastava bude održavala na daljinu.

Dodatno, svim privatnim pretplatnicima na raspolaganju će biti 15 besplatnih gigabajta prometa u narednih 30 dana, dok će korisnici na bonove imati 2 gigabajta na raspolaganju besplatno. Kako bi se mogli prilagoditi trenutnoj situaciji, Hrvatski Telekom je već jučer poslovnim korisnicima omogućio dodatnih 50 gigabajta prometa, koje mogu koristiti u sedam dana, u svrhu olakšanja udaljenog poslovanja i rada od kuće. Nakon toga, svi poslovni korisnici će u narednih 30 dana dobiti još dodatnih 15 gigabajta prometa. Oni poslovni korisnici koji već koriste Flat poslovnu tarifu, na besplatno korištenje dobili su MAXtv To Go uslugu.

Puno zabave za sve generacije – i svačiji ukus

Svi željni dobre zabave uživat će u ponudi Nacionalnog paketa u kojem se nalaze RTL Premium, RTL paket i Nova paket, i to bez naknade u promo ponudi koja se produljuje do 1.4.

U ovom razdoblju možete gledati Play Premium videoteku na pretplatu na MAXtv-u i neograničeno uživajte kad god želite u premijernim i hit-serijama iz cijelog svijeta, najboljim svjetskim TV showovima, filmovima i gomili crtića. Sve je prevedeno na hrvatski jezik i bez reklama, a uz postojeći stalno će se dodavati novi sadržaj. Iz bogate ponude Play Premium videoteke izdvojili smo TV poslastice za sve generacije u kojima možete uživati narednih dana i nakratko zaboraviti na realnost.

Jutro će promijeniti sve

Serija 'Jutro će promijeniti sve' dostupna je od subote 14. ožujka, a prikazuje duh Beograda i današnjeg vremena kroz priču o borbi sa životnim izazovima jedne generacije. Prati mlade ljude koji su prešli tridesetu i tulumare po Beogradu tražeći sebe i svoje snove, atmosferu grada koji izgleda kao u seriji 'Grlom u jagode' sve sa odličnim soundtrackom domaćih underground bendova i autora.

Inspektor George Gently

Briljantna serija 'Inspektor George Gently' doživjela je osam sezona, a u Play Premium videoteci trenutačno je dostupno prvih sedam sezona. Svaka sezona ima dvije do četiri epizode što dovoljno govori o kvaliteti. Jedna je od najomiljenijih britanskih TV kriminalističkih serija o detektivima, koja donosi uvjerljivu retrospektivu života na sjeveroistoku Engleske šezdesetih godina. Nakon što zloglasni gangster Joe Webster ubije suprugu inspektora Georgea Gentlyja (glumi ga Martin Shaw) , on razmišlja o povlačenju iz policije. No kada dozna da je Webster bio na sprovodu jedne žrtve u Northumberlandu, uz pomoć lokalnog mladog i tvrdoglavog detektiva Johna Bacchusa (glumi ga Lee Ingleby), kreće u potragu za Websterom.

FBI

Serija 'FBI' dolazi iz radionice redatelja i producenta Dicka Wolfa, a u njoj šeficu agenata FBI-a u New Yorku glumi dobro poznato TV lice – Sela Ward, koja se ekipi pridružuje u drugoj epizodi prve sezone. Dick Wolf seriju producira u suradnji sa FBI-jem, a od te agencije uspio je dobiti dopuštenje za dublji ulazak u samu strukturu njujorškog FBI centra. Kompletna sezona dostupna je od subote 24. ožujka.

Chefs Line

Kulinarski show zadnjih su godina apsolutni hit,  jedna od najboljih među njima je 'Chefs Line', čija se nova epizoda stiže svaki dan. U ovom reality show kuhari amateri natječu se protiv timova najboljih australskih restorana. Izazov je stvoriti osobne verzije odabranog jela  u tjednu, a svako natjecanje posvećeno je jednoj velikoj svjetskoj kuhinji: turskoj, talijanskoj,  vijetnamskoj, kineskoj, afričkoj,  i grčkoj, a suci jela ocjenjuju na temelju slijepog kušanja.

Lovci na vještice

Nagrađivani srpski film 'Lovci na vještice' (Zlogonje) donosi puno zabave za cijelu obitelj, a bit će dostupan od 17. ožujka. Film prati usamljenog dječaka Jovana koji boluje od cerebralne paralize i zbog toga je često na tapeti svojih školskih kolega. No njegov život se iz temelja mijenja dolaskom nove učenice Milice uz čiju će pomoć iskusiti sve što se dotada činilo potpuno nemogućim. Malo po malo, hrabra i odlučna Milica probija zid koji je Jovan izgradio oko sebe i zove ga da joj se pridruži u ludoj pustolovini te se između njih rađa istinsko prijateljstvo. Njih dvoje zajedno će osloboditi njezina oca od njegove nove supruge – Miličine maćehe – koja je, vjerovali ili ne – vještica.

Južni vjetar

Krimi triler 'Južni vjetar' redatelja Miloša Avramovića o beogradskom podzemlju i organiziranom kriminalu rušio je rekorde gledanosti u regiji, a moći će se gledati od 23. ožujka. Radnja filma smještena je u današnji Beograd, gdje mladi pripadnik automobilske mafije Petar Maraš (Miloš Biković), koju predvodi opasni Car (Dragan Bjelogrlić), ukrade auto koji nikako nije smio ukrasti, jer pripada ozloglašenom Golubu (Nebojša Glogovac), vođi mafije koji radi za šefa policije. Tu kreće kaos, akcija, luđački brza vožnja, napetost i neizvjesnosti, a sve uz duhovite opaske glavnih likova koji unose idealnu dozu smijeha u inače dosta tragičnu i opasnu situaciju.

Izvor: Društvene mreže