šareni dizajn

Jesu li bijele tenisice 'out'? Evo kakvi modeli će ih uskoro zamijeniti

18.08.2023 u 12:57

Bionic
Reading

'It' djevojke već neko vrijeme favoriziraju šarene tenisice, koje uspješno podižu i najjednostavnije stajlinge

Obožavane bijele tenisice koje se toliko lako kombiniraju na sve stajlinge prema svemu sudeći broje zadnje dane svoje popularnosti. Naime, 'It' djevojke sve ih rjeđe nose te ih zamjenjuju novim trendi modelima.

Iako nas još uvijek prate visoke temperature, jesen se sve više približava, a samim time postaje i sve jasnije koje ćemo to trendi komade nositi u novoj sezoni, a koje niti ne moramo vaditi iz prošlogodišnje modne kolekcije.

Među prvim trendovima kojima bi mogao doći kraj su bijele tenisice koje već neko vrijeme gledamo kao neizostavan dio stajlinga ulične mode popularnih trendseterica.

No, sljedeće sezone, čini se, suđeno je da se nametne novi trend: tenisice u boji. Kako znamo? Pokazale su nam to supermodeli i 'It' djevojke street stylea, ponudivši nam pregled trendova za sezonu jesen-zima 2023-2024.

Hailey Bieber, koja je okorjela ovisnica o tenisicama, bijele modele odavno je počela mijenjati varijantama u crvenoj, žutoj ili zelenoj boji. Također, supermodel Bella Hadid već neko vrijeme ponosno šeće u svojim kobaltno plavim tenisicama, dok Jennifer Lawrence učestalo možemo vidjeti u popularnim Adidasovim 'gazelicama' i 'sambicama' u ljubičastoj i plavoj boji.

Ipak, ako se svrstavate u okorjele fanove bijelih tenisica, ne brinite! Ovo ne znači da će one u potpunosti nestati s modne scene jer su odavno postale pravi klasik koji odiše prirodnom elegancijom i oduševljava jednostavnim kombiniranje, ističu stručnjaci u Vogueu.

No, za one koji vole malo odvažnije kromatske kombinacije i općenito šarene dodatke koji, kao što znamo, pomažu u podizanju raspoloženja, tenisice u boji će biti vrlo poželjna opcija s garancijom podizanja jednostavnih stajlinga na višu razinu.

Naime, Kao što pokazuju izgledi Hailey Bieber, Emily Ratajkowski ili Jennifer Lawrence, šarene tenisice mogu čak i najjednostavnijim kombinacijama unijeti dašak zadivljujuće živosti. Bilo da se radi o klasiku stilskog minimalizma poput kombinacije balonera i traperica ili haljine košulje, tenisice u tonovima ružičaste, žute ili plave stvaraju neodoljivo uzbudljive kontraste.

Praktičan razlog za odabir tenisica u boji? Manje se prljaju od bijelih, pogotovo u kišnim jesenskim danima.