OD 14. SVIBNJA

Konačno smo i to dočekali: & Other Stories, omiljeni brend zaljubljenica u modu, uvodi online dostavu za Hrvatsku

12.05.2020 u 10:35

Bionic
Reading

Odjeća s potpisom & Other Stories, definitivno više chic sestrinskog brenda popularnog H&M-a, konačno će se moći kupovati i iz Lijepe Naše. Iako su već mjesecima najavljivali da će na proljeće biti dostupna online dostava u Hrvatsku, sad konačno znamo i datum, a to je 14. svibnja

Od 14. svibnja svi kupci iz Hrvatske moći će konačno odabrati i naručiti svoje omiljene proizvode iz njihove online trgovine stories.com.

'Jako je uzbudljivo po prvi put doći u neku zemlju i upoznati nove kupce. S nestrpljenjem iščekujemo doznati na koje će sve načine naši hrvatski kupci interpretirati naše priče i kolekcije',' ističe Karolina Gutke, Managing Director, & Other Stories.

  • +97
& Other Stories Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Veliko predstavljanje usluge dostave za Hrvatsku na stories.com predviđeno je za 14. svibnja. Hrvatski kupci tada će dobiti priliku ne samo pregledavati asortiman u potrazi za nadahnućem i beskrajnim idejama za kombiniranje, već i naručiti sve što požele, od modnih dodataka, torbica i nakita, pa sve do kozmetičkih proizvoda, cipela i gotovih kombinacija.

Modna marka & Other Stories lansirana je u ožujku 2013. i obuhvaća bogat asortiman cipela, torbica, modnih dodataka, kozmetike i odjevnih kombinacija spremnih za nošenje. Ateljei u Parizu, Stockholmu i Los Angelesu dizajniraju raznolike modne i kozmetičke kolekcije te posvećuju puno pažnje detaljima i kvaliteti, dok se njihove tgrvoine mogu pronaći u većim svjetskim gradovima.

View this post on Instagram

Embrace summer-loving in a romantic dress, or three.

A post shared by & Other Stories (@andotherstories) on

View this post on Instagram

Bikinis and one-piece swimsuits made to make waves.

A post shared by & Other Stories (@andotherstories) on