HRANA KAO LIJEK

Jeste li se ikada zapitali što svakodnevno jedete?

31.03.2014 u 11:23

Bionic
Reading

Jeste li se ikada iskreno zapitali što svakodnevno jedete? Kakvu vrijednost su u vaš organizam donijeli, na primjer, svi pojedeni obroci tijekom današnjeg dana?

Hrana koju svakodnevno jedemo nije onaj ideal koji bismo željeli postići. Sve se to odražava i na našem zdravlju. Nekoć je privilegija bogatih bila imati koji kilogram više, no danas je pretilost postala globalna pošast. Na kraju serijala 'Hrana kao lijek' doznajte sve o pretilosti, dijetama i važnosti kretanja.


Hrvatska televizija, prema ideji i scenariju urednice serijala dr. sc. Jasne Burić, u režiji Zdravka Mustaća te uz fotografiju Marija Britvića, Branka Cahuna i drugih, u serijalu 'Hrana kao lijek' gledateljima je pripremila atraktivan sadržaj, koji će, na znanstveno utemeljen način, multidisciplinarnim pristupom, uz sudjelovanje brojnih znanstvenika i stručnjaka iz zemlje i svijeta, educirati o zdravoj hrani koju nam svakodnevno nudi priroda u kojoj živimo. Serijal 'Hrana kao lijek' možete pratiti svakog ponedjeljka u 20.30 sati.