VELIKI PARTY

Jessica Alba proslavila naslovnicu InStylea

17.06.2016 u 19:59

Bionic
Reading

Iako joj to svakako nije prva naslovnica InStylea, Jessica Alba odlučila je prirediti svečanu večeru kojom će obilježiti taj događaj

Glumica Jessica Alba u travnju je napunila 35 godina, a netom prije toga snimila je na Havajima naslovnicu za časopis InStyle. U čast tog događaja priredila je svečanost u prestižnom njujorškom restoranu La Sirena.

Tim časopisa InStyle, Ariel Foxman, Prabal Gurung, Scott Studenberg, John Targon i Jennifer Fisher čestitali su Jessici Albi i s njom se zabavili na večeri u La Sireni.

'Ovo nije moja prva naslovnica, a poznavali smo se i prije jer smo se stalno sretali na modnim događanjima. Ponekad su urednici zastrašujuće osobe, no Ariel Foxman je vrlo susretljiv i drag', rekla je Jessica Alba.


Jessica Alba za InStyle fotografirala se u kupaćim kostimima u tropskom okruženju. Nakon snimanja na Havaje su doletjele i Jessicina majka i prijateljica Lauren, koja ju inače šminka, te još jedna prijateljica iz Kanade, pa su proslavile njezin rođendan i uživale tri dana prije povratka kući.

Na večeri je bila i poznata blogerica Deepica Mutyala.

'Upoznala sam je u hotelskom baru. Ona bloga o šminki i odlična je kad su u pitanju žene tamnijeg tena, a često koristi vrlo nekonvencionalne metode i stvari. Pratila sam je na Instagramu i kad smo se srele, pozvala sam je', rekla je Jessica Alba.