vodeći modni trend

Jesen u znaku savršenih tenisica koje pozivaju na modnu igru

14.10.2020 u 12:48

Bionic
Reading

Svoj omiljeni par pronađite u ponudi ShoeBeDo dućana

Možda ste ih donedavno nosili samo u ležernim i sportskim prilikama, no posljednjih nekoliko sezona tenisice su postale vodeći modni trend bez kojeg je teško zamisliti maštovite dnevne, ali i večernje kombinacije. Zasjale su visoko na modnom tronu i pokazale nam kako je svaka sezona nezamisliva bez njih. Bilo da bacite pogled na najdraže modne magazine i portale ili pronjuškate profile vodećih modnih influencerica - tenisice vas dozivaju sa svih strana! Dolaze u raznim modelima i bojama, osvajaju svojim genijalnim dizajnom i jednostavno pozivaju da budu nošene u bezbroj zanimljivih modnih kombinacija.

Senzacionalni modeli s potpisom adidasa, Replaya, Pume, Skechersa, Vansa, Lio Jo, Desiquala, Guessa i Pepe Jeansa stigli su na police i webshop ShoeBeDo dućana i jedva čekaju da prošeću ulicama u trendi stylinzima. Dok adidas, Puma, Vans i Skechers bude retro coolerice u vama, Replay, Pepe Jeans, Liu Jo, Desiqual i Guess modeli stvoreni su za trendi fashionistice koje su već odavno naučile sve trendove sezone.

Svoj omiljeni par tenisica iz ShoeBeDo dućana te Skechersica iz Skechers Store-a ove jeseni spojite s predimenzioniranim bež balonerom, trapericama i majicom upečatljivog printa ili se poigrajte ženstvenom cvjetnom haljinom preko koje ste prebacile najdražu kožnu jaknu. Uskočite u savršeno krojeno odijelo u boji ispod kojeg nosite basic T-shirt i cijeli look upotpunite cool tenisicama koje će vas istaknuti iz mase i svima pokazati kako sjajno nosite trendove ove jeseni… Kombinacija je kao i tenisica bezbroj, a na vama je da pronađete onu koja će sjajno odraziti vaš unikatan stil i pretvoriti vas u pravu street style zvijezdu!

Zavirite u bogatu ShoeBeDo ponudu i ove jeseni maštovito nosite svoj omiljeni par tenisica koje vas čekaju u njihovim dućanima i na klik udaljenom webshopu.