ČISTO SAVRŠENSTVO

Jennifer Lopez skinula se do kraja: Pokazala tijelo koje je teško izbaciti iz glave

31.10.2018 u 18:41

Bionic
Reading

Teško je zamisliti ženu koja se bolje brine za sebe od 49-godišnje zvijezde Jennifer Lopez. Ona to i sama zna, pa zato nije ni trenutka oklijevala fotografirati se u vrlo oskudnom izdanju za InStyle

Prošlo je 18 godina od kad je Jennifer Lopez ostavila publiku bez daha na dodjeli Grammyja svojom haljinom od Versacea. Moglo bi se reći kako su fotografije za InSyle neka vrsta ponavljanja tog trenutka.

Pjevačica Jennifer Lopez bit će na naslovnici prosinačkog izdanja InStylea u Valentinovoj visokoj modi koja ne ostavlja baš previše mašti. Prosječnoj osobi moglo bi se učiniti kako zvijezda nije ni dana ostarjela u zadnjih dvadesetak godina.

Ako zapitate Jennifer Lopez koja je njena tajna vječne ljepote i mladosti, slavna pjevačica dat će vam jednostavan odgovor – izbacivanjem kofeina i alkohola iz prehrane i puno sna.

'Pazila sam na sebe i to se sad vidi', rekla je pjevačica bez lažne skromnosti.

  • +19
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Za razliku od većine osoba koje su blizu 50 godina, Jennifer Lopez nije primijetila nikakav pad u energiji ili zaboravljivošću. Jedina stvar koju nije uspjela izbjeći je žmirenje kad gleda u ekran mobitela. Nisu je zaobišli ni bolovi u leđima, kao ni gubitak mišićne mase kad pretjeruje s plesom.

'Obline su uvijek bile nešto na što smo u mojoj obitelji i kulturi bili ponosni. Jennifer ima veliku stražnjicu i to je dobro', komentirala je Jennifer Lopez svoju figuru.

  • +11
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Iako se mnogi danas žale na društvene mreže, Jennifer Lopez voli novo doba.

'Prije je zapravo bilo puno gore. Sad u nekoj maloj mjeri bar sama mogu javnosti pokazati tko sam. U ono vrijeme jednostavno ste vjerovali onome što piše na naslovnici nekog tabloida. Većinu vremena ti naslovi nisu bili istina ili su bili samo malim dijelom istiniti', komentirala je Jennifer Lopez.

  • +15
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia