ODABIR BEZ GREŠKE

Jennifer Lopez u kaputu za kojim luduju modne ovisnice

26.10.2018 u 20:07

Bionic
Reading

Prelijepa Jennifer Lopez uvijek je besprijekorno dotjerana pa ne čudi da se nedavno našla na popisu InStylea kao najbolje odjevena dama na svijetu

Slavna pjevačica, glumica i dizajnerica često pokazuje kako je dobro upućena u trendove, a redovito bira odjevne kombinacije koje laskaju njezinom kao isklesanom tijelu i zavidnim oblinama.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Jennifer je tako nedavno pokazala kako uspješno spaja najnovije trendove te s lakoćom slaže stajlinge kojima je teško naći manu.

Zavodljiva glumica i pjevačica i u svojim 50-ima ne odustaje od outfita koji više otkrivaju nego skrivaju. Vrtoglave pete, dekoltei ili kreacije pripijene uz tijelo, što mnogi izbjegavaju, Jenny From The Block itekako rado nosi.

  • +15
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bež i slične prirodne nijanse omiljeni su u njezinom ormaru pa je se često može vidjeti u ovim bojama koje laskaju njezinom osunčanom tenu.

Latino diva je tako bila pravi mamac za poglede u Bostonu odabravši prelijepi bež kaput s potpisom Max Mare, Chanelovu torbicu i seksi štikle (Charlotte Olympia). Kad je u pitanju make up uvijek igra na sigurno: naglašene oči, sjajilo i malo rumenila, pa ni ovoga puta nije odustala od uspješne formule.

Inače, bež kaputi su apsolutni 'must have' ove godine, pa ako niste oduševljeni klasičnim tamnoplavim, crnim ili sivim modelima, odvažite se na ovu vrlo elegantnu modnu investiciju. Osim što su vrlo efektni i elegantni, bež kaputi su vrlo zahvalni za kombiniranje jer pašu uz gotovo sve nijanse.

  • +10
Bež kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: promo