SEZONSKI FAVORIT

Jennifer Lopez ne krije svoju opsesiju skupocjenom verzijom kultnih čizmi

28.12.2020 u 10:31

Bionic
Reading

Vatreni nastup na poluvremenu Super Bowla, osvajanje kipića za ikonu godine na dodjeli nagrada People's Choice, lansiranje vlastite linije beauty proizvoda, samo su neki od uspjeha kojim se ove godine može pohvaliti latino diva Jennifer Lopez

Nakon što je u krugu obitelji blagdane provela u sunčanom Miamiju, sa zaručnikom Alexom Rodriguezom proteklog vikenda zaputila se u rodni New York. Latino divi pripala je čast 'zatvaranja' godine obilježene pandemijom velikim nastupom na njujorškom Times Squareu u novogodišnjoj noći.

Gdje god se pojavi, 51- godišnju pjevačicu, glumicu i poduzetnicu u stopu prate dežurni paparazzi, a prilikom dolaska u New York ni ovoga puta ništa nije prepustila slučaju po pitanju svog modnog izdanja.

Poput brojnih dama diljem svijeta i J.Lo ove je godine prigrlila trend udobnih odjevnih komada u znaku trenirki. Sivi model na ulicama New Yorka stilizirala je modnim klasikom- kaputom u boji devine dlake, čiji je luksuzni dojam dodatno osigurao detalj krznenog ovratnika, dok se po pitanju obuće i ovoga puta odlučila za kultne čizme brenda Timberland, no ne i bilo kakvu verziju istih.

  • +5
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Uoči nove jesensko- zimske sezone, ovaj poznati američki brend predstavio je posebnu liniju svojih kultnih čizama nastalih u suradnji s poznatim malezijskim dizajnerom obuće Jimmyjem Choom. Iz spomenute linije latino diva odabrala je model ukrašen svjetlucajućim kristalima, čija cijena iznosi nešto više od 35 tisuća kuna, a u kojem se posljednjih mjeseci nerijetko može ugledati.

S prepoznatljivim logotipom brenda u znaku stabla istaknutog na peti, ove čizme s godinama staža na modnoj sceni postale su sinonim za stil odijevanja Njujorčana, kojima i sama J. Lo pripada, a uz modele poput kultnih marti i omraženih čizama Ugg s krznenom podstavom, ponosno nose titulu kultne zimske obuće.

Sudeći prema podacima popularne modne tražilice Lyst, i ove sezone, usprkos nekim novim modelima, kultne čizme brenda Timberland i dalje uživaju veliki interes modnih kupaca diljem svijeta.

Da svojim vjernim obožavateljima Jennifer Lopez priprema pravu poslasticu u novogodišnjoj noći, dao je naslutiti poznati frizerski stilist Chris Appleton objavivši dvije fotografije njezinih transformacija na Instagramu znakovito napisavši 'uskoro'.

Na spomenutim fotografijama J.Lo osvanula je s dvije jedinstvene frizure – plavim bobom s motivom cvijeća i dugom kosom u bojama jednoroga.