MODNI FAVORIT

Pohrlila kupiti popularni model: Jennifer Lopez zna da će ovo biti najpoželjnije traperice u 2021. godini

23.12.2020 u 09:39

Bionic
Reading

U moru ljudi koji posljednjih dana trčkaraju po gradu i u posljednji čas kupuju božićne poklone za svoje bližnje paparazzi su primijetili i Jennifer Lopez. Latinoamerička ljepotica provela je dan u druženju s kćeri i dvije rođakinje s kojima je tragala za idealnim poklonima, a nakon zamornog šopinga počastile su se ručkom. Pjevačica je nastojala ostati neprimijećena, odabravši vrlo jednostavan, svakodnevni stajling, no to joj nije pošlo od ruke

Umjesto online šopinga u nekoliko klikova ili da za nju to odrade asistenti, Jennifer Lopez se u tradicionalnu kupovinu božićnih poklona uputila sa svojom obitelji. 51-godišnja pop diva u grad je povela kći Emme Maribel i dvije rođakinje, s kojima je strpljivo obilazila trgovine.

Djevojke su pazile na epidemiološke mjere pa su i na ulici nosile zaštitne maske te su nastojale držati razmak. Nije trebalo dugo da ih primijete paparazzi koji su ih pratili sve do kraja njihova šoping putovanja.

Zanimljiva situacija dogodila se ispred trgovine modne kuće Gucci. J.Lo i njezina kći stajale su u redu za ulazak u trgovinu baš kao i svi drugi kupci, no neki od njih ubrzo su shvatili kako je u njihovoj blizini slavna zvijezda, a kada su to to shvatili i zaposlenici trgovine, zaštitari su pop divu i njezinu pratnju zamolili da uđe preko reda.

  • +8
Jennifer Lopez s kćerkom Emme u šopingu Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

51-godišnja ljepotica za šoping se odjenula vrlo ležerno, odabravši jednostavnu sivu majicu bez rukava i udobne traperice s potpisom brenda Tom Ford, koje drže paprenu cijenu od oko 20.200 kuna. Da skinny traperice polako odlaze u zaborav te da će ih zamijeniti modeli širokih nogavica, svjesna je i J.Lo.

Iako su još uvijek prisutne u modnom svijetu, uske traperice više nisu dominantan prizor u svijetu denima. Svoju vladavinu na modnoj sceni započeli su udobni modeli traperica širih krojeva koje ćemo obožavati i tijekom 2021. godine.

Podaci online trgovine MatchesFashion jasno pokazuju da je potražnja za trapericama u 2020. godini porasla za 50 posto, i to unatoč pandemiji i karanteni, a najviše pažnje među trendsetericama izazvali su modeli ležernijeg kroja.