ODLIČNO JOJ STOJI

Jennifer Lopez ima novu frizuru: Pjevačica se odvažila na malu, ali značajnu promjenu o kojoj mnoge žene dvoje

14.10.2020 u 14:24

Bionic
Reading

Ako već neko vrijeme dvojite trebate li ošišati šiške ili ne, naš savjet je da to učinite čim prije. Beauty stručnjaci tvrde kako će šiške ove jeseni biti popularnije no ikad, a to je potvrdila i lijepa Jennifer Lopez koja se odvažila na ovu malu, ali značajnu promjenu

Povratak šiški već smo najavljivali kao veliki jesenski trend, no tek sada kada je jesen i službeno počela postali smo svjesni ovog beauty trenda koji je zaludio trendseterice, uključujući i Jennifer Lopez.

Stilist slavnih, Chriss Appleton, koji osim J.Lo, frizira i Kim Kardashian, podijelio je na svom Instagramu fotografiju novog imidža slavne pop dive. Čini se kako se J.Lo zaželjela šiški u kombinaciji s dugim ekstenzijama koje je nosila i potkraj 2018.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@jlo got bangs today ✨

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Svježe odrezane šiške latinoameričkoj ljepotici stoje odlično, s čime su se složili i brojni Appletoneovi pratioci, a pjevačica ih je prvi put 'prošetala' na spoju sa zaručnikom Alexom Rodriguezom. Slavni par viđen je ispred hotela San Vicente Bungalows u zapadnom Hollywoodu, gdje su uživali u romantičnoj večeri.

Na popularnost šiški sasvim sigurno je utjecao povratak 90-ih i 70-ih na modnu scenu. Najveći trend za jesen 2020. je dorađena verzija 'the shag' frizure koju su u 70-ima furale sve vodeće rock zvijezde. Sjećate se one slojevito rezane, razbarušene kose sa šiškama koju je furao David Bowie? Ovu retro frizuru ponovno ćemo gledati na ulicama, a njena najveća prednost je to što daje volumen te je jednostavna za održavanje.

Ako se dosad niste odvažili na šiške, sada je vrijeme da konačno skupite hrabrost za to. S dolaskom jeseni sve više trendseterica svoje će frizere moliti da ih transformiraju i u Brigitte Bardot. Za razliku od klasičnih ravnih šiški, takozvane zavjesa-šiške inspirirane 60-ima pristaju svakom obliku lica, a i izgledaju puno prirodnije. Osim toga, nećete ih stalno popravljati kad zapuhne vjetar.

Osim što jesen označava nove početke, jesen sa sobom donosi i niže temperature pa više ne moramo brinuti o tome hoće li nam se šiške lijepiti za lice.

Pitanje je samo želite li stanjene, stepenaste ili ravne, guste šiške, koji stil bolje pristaje vašem licu i koja opcija vam se osobno više sviđa. Ako ste navikli da vam svaka dlaka na glavi stoji na svome mjestu, teško da ćete podnijeti trenutke kada vam vjetar razbaruši vaše savršeno isfenirane ravne šiške. Stepenasto rezane šiške koje je odabrala i J.Lo puno je lakše održavati, a uvjerljivo najjednostavnije za održavanje su zavjesa-šiške koje trpe i neredovite odlaske kod frizera.