MNOGI ĆE JE PRIŽELJKIVATI

Jennifer Lopez dizajnirala je svoju prvu torbicu u suradnji s popularnim američkim brendom

01.10.2020 u 22:16

Bionic
Reading

Godinu dana nakon što je postala zaštitno lice brenda Coach, Jennifer Lopez lansirala je svoj prvi modni komad u suradnji s popularnim američkim brendom. U suradnji s Coachem pop zvijezda je dizajnirala crossbody torbicu colorblock izgleda koja će, kao i sve što lansira slavna pjevačica, sigurno privući veliku pažnju njenih obožavateljica

Hit torbica je najavljena kao torba koja može pratiti 'nju i vas'. Coach x Jennifer Lopez 'Hutton' torba izrađena je od kombinacije kože s detaljem zmijskog uzorka, a dolazi u kombinaciji bordo i ružičaste te je krasi zlatni lanac i privjesak s utisnutim potpisom pop dive.

Svi kojima se svidi ova torbica trebat će za nju izdvojiti nešto manje od 3.200 kuna.

'Dizajniranje moje prve torbice u suradnji s Coachem bilo je odlično iskustvo', rekla je J.Lo u službenoj izjavi za medije.

'Zaista sam željela da Coach x Jennifer Lopez 'Hutton' torba predstavlja mene. Colorblock koža i uglađeni detalji uistinu su dio mog stila. Ovo je torba koja me čini dotjeranom i spremnom za sve prilike i ne mogu dočekati podijeliti je sa svijetom', dodala je pop zvijezda koja uskoro pokreće vlastitu beauty liniju.

Kreativni direktor Coacha, Stuart Vevers dodao je: 'Bilo je zabavno stvarati nešto originalno i posebno zajedno s Jennifer. U sve što radi ona unosi strast i vlastiti stil, a pristup ovom dizajnu zaista je osoban i autentičan'.

Otkako je potpisala ugovor s američkim brendom, Lopez je odradila nekoliko kampanja za isti, uključujući i kampanju koju je snimila s majkom Guadalupe i blizancima Maxom i Emme.