u razgledavanju vile

Jennifer Lopez blistala u boho stilu: Nije odoljela komadima u duhu ludih 70-ih

20.04.2023 u 09:32

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez i Ben Affleck uputili su se u novo razgledavanje luksuznih vila, a slavna glumica i pjevačica oduševila je svojim stajlingom u boho stilu

Glumica i pjevačica Jennifer Lopez ima prepoznatljiv stil holivudske dive, zbog čega su mnogi ostali iznenađeni kada je s Benom Affleckom uočena u haljini u stilu 70-ih godina.

Istina, i ranije smo je mogli vidjeti u poderanim trapericama i Timberland cipelama, no odijevanje u retro stilu nešto je što viđamo vrlo rijetko.

Ulicama Beverly Hillsa prošla je ruku pod ruku sa suprugom, noseći trendi boho midi haljinu šarenog cvjetnog uzorka. Efektnu haljinu uparila je s visokim kožnim smeđim platformama, a look je zaokružila prepoznatljivim sunčanim naočalama, dugačkim naušnicama i luksuznom Kelly Hermes torbicom za piknik.

  • +9
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: MEDIAPUNCH / BACKGRID / BACKGRID USA / ELIZABETH GOODENOUGH / EVERETT / PROFIMEDIA

Ovaj dojmljiv stajling nesumnjivo će ostaviti traga na modnoj sceni na kojoj je retro stil već popularizirala serija 'Daisy Jones & The Six' te najnovije kolekcije brendova Etro i Zimmermann.

Osim njene boho haljine, javnost je zainteresirala činjenica i kako je u njoj uočena u razgledavanju još jedne vile, zbog čega se sumnja jesu li slavni holivudski supružnici uistinu kupili luksuznu kuću u elitnoj četvrti LA-a početkom ožujka ili su još uvijek u potrazi za svojim novim domom.

Ovoga puta, razgledavali su vilu frontmena benda KISS, Genea Simmonsa, vrijednu oko 36 milijuna funti, a prethodno se nagađalo kako je Bennifer kupio kuću smještenu u prestižnom Rustic Canyonu sa sedam spavaćih soba i 13 kupaonica.

luksuzno imanje

Jennifer Lopez i Ben Affleck kupili su dom iz snova, a ovaj luksuz zadovoljit će i one najizbirljivije

Pogledaj galeriju