SVE BACA U DRUGI PLAN

Jennifer Lopez u haljini s izazovnim prorezima ostavlja bez daha

19.03.2023 u 20:08

  • +12

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez i brend Revolve priredili su zabavu u Los Angelesu povodom linije cipele koju je latino diva kreirala za taj brend

Kao i obično Jennifer Lopez ništa nije prepustila slučaju kad je stajling u pitanju i na zabavi se pojavila u glamuroznom izdanju.

Ako itko zna kako se odjenuti da svi ostali padnu u drugi plan onda je to Jennifer Lopez. Za zabavu na kojoj je bila glavna zvijezda odabrala je haljinu s izazovnim prorezima, u metalik sivoj nijansi i plisiranim donjim dijelom. Gornji dio izrađen je od dva asimetrično postavljena komada tkanine koji su prekrivali grudi i dio torza, a raskošna suknja imala je duboki prorez do bedra koji je otkrivao njezine istrenirane noge, ali i srebrne štikle s platformom i remenčićima brenda Revolve, za čiji je dizajn zaslužna.

Odvažna haljina na jedno rame ima naglasila je njezine nevjerojatne obline, a potpisuje je dizajner Julian MacDonald.

Preko haljine glumica je nosila sivi kratki kaputić s dugim rukavima od perja brenda David Koma, a stajling je zaokružila raspuštenom kosom, zalizanom od lica i visećim zlatnim naušnicama.

Društvo joj nije pravio suprug Ben Affleck koji je u to vrijeme imao premijeru svog novog filma 'Air', koji govori o jednoj od najzanimljivijih i najuspješnijih sportsko-marketinških suradnji u povijesti - onoj između Michaela Jordana i Nikea. Ben Affleck je redatelj, scenarist, producent, ali i glumac u filmu, a glumi suosnivača Nikea Phila Knighta, dok njegov prijatelj iz djetinjstva i poslovni partner Matt Damon glumi Sonnyja Vaccara koji je 80-ih bio jedan od čelnih Nikeovih ljudi.

  • +7
Premijera filma 'Air' Izvor: Profimedia / Autor: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia