ADIDAS SAMBA

Jennifer Lawrence ima zavidnu kolekciju jeftinih tenisica koje su osvojile modni svijet

28.05.2023 u 14:42

Bionic
Reading

Slavna oskarovka snimljena je u šetnji New Yorkom, dok je u kolicima gurala svog sinčića Cyja. Jennifer Lawrence, kao i većina mama, za šetnju je odabrala udobnu kombinaciju - običan tamnoplavi T-shirt, crnu šiltericu i široke crne hlače ispod kojih su se nazirale omiljene joj tenisice

32-godišnja oskarovka, koja ovih dana ima pune ruke posla oko promocije novoga filma 'No Hard Feelings', snimljena je ponovno u šetnji sa svojim jednogodišnjim sinčićem.

Baš kao i uvijek, kada to od nje ne zahtijeva prigoda ili protokol, Jennifer Lawrence bira odjevne kombinacije u kojima joj je prije svega udobno i u kojima će moći lako trčati za svojim mališanom.

JENNIFER LAWRENCE

Slavna oskarovka ima zavidnu kolekciju jeftinih tenisica koje su osvojile svijet

Pogledaj galeriju

Ovoga puta odabrala je obični, široki tamnoplavi T-shirt u kombinaciji sa širokim crnim hlačama ispod kojih su se nazirale njezine omiljene tenisice, kojih ima uistinu zavidnu kolekciju. Riječ je o Adidasovom modelu Samba koje su odavno očarale modni svijet.

Riječ je o ultimativnom hitom u svijetu casual mode, popularnim Adidas Samba tenisicama koje trendseterice osvajaju retro izgledom, pristupačnom cijenom, udobnošću i lakoćom kombiniranja.