NAKON MASTEKTOMIJE

Jennifer Aniston plakala zbog Angelinine boli

22.05.2013 u 11:32

Bionic
Reading

Učiniti nešto toliko veliko za svoju obitelj natjeralo je Jennifer da shvati kako Angelina, bez obzira na način na koji se spetljala s njezinim tadašnjim suprugom, jako voli Brada i njihovo šestero djece

Jennifer Aniston zaplakala je kada je pročitala da je Angelina Jolie prošla kroz dvostruku mastektomiju nakon što je saznala da su joj šanse da dobije rak dojke 87 posto. Bivša supruga Brada Pitta duboko je bila ganuta tim činom Angeline Jolie te joj se divi na hrabrosti.

'Iznenadila se time koliko je hrabra. Učiniti nešto toliko veliko za svoju obitelj natjeralo je Jennifer da shvati kako Angelina, bez obzira na način na koji se spetljala s njezinim tadašnjim suprugom, jako voli Brada i njihovo šestero djece', kazao je izvor blizak Jennifer Aniston i otkrio da je poslala SMS poruku podrške Bradu nakon što je pročitala dirljivu priču o Angelini.

Inače, Jennifer i sama radi na podizanju svijesti o raku dojke, ali se i druži s Christinom Applegate, glumicom koja se također podvrgnula mastektomiji.