NE MOŽE JEDNOSTAVNIJE

Jennifer Aniston otkrila tajnu svoje lijepe kose

20.03.2015 u 12:50

Bionic
Reading

Bujna kosa Jennifer Aniston njezin je tajni adut, a mnoge žene i djevojke vrlo rado kopiraju njezine frizure

Lijepa glumica iz serije 'Prijatelji' podjednako plijeni komplimente i na crvenom tepihu, ali i izvan njega, osobito na račun svoje besprijekorne kose.

Jenn je u 90-ima oduševljavala svojom frizurom, tzv. rachelicom, a ona je bila među najviše kopiranim stilovima u frizerskim salonima diljem svijeta. No i danas je njezina njegovana i bujna kosa savršene boje meda i prošarana diskretnim pramenovima u fokusu zanimanja.

Za Yahoo! Style 46-godišnja Jenn otkrila je nekoliko vječnih savjeta za lijepu kosu.

'Kosu perem dva do tri puta tjedno. Chris McMillian, moj dugogodišnji frizer, izričito je protiv svakodnevnog pranja kose. Na taj se način kosa prekomjerno isušuje i brže se masti. Kad nisam na setu, nastojim je što više odmoriti pa je samo operem, posušim i oblikujem pramenove prstima', kaže Jenn.

Glumica koja je u nekoliko svojih filmova nosila perike različitih boja otkrila je da bi rado postala platinasta plavuša na jedan dan. 'Volim isprobavati različite nijanse, a nositi perike vrlo je zabavno i tako ćete manje oštetiti kosu', kaže Jenn, inače i zaštitno lice i suvlasnica tvrtke za njegu kose Living Proof.