ŽIVI HOLIVUDSKI SAN

Jennifer Aniston otkrila dosad neviđene prostorije u svom raskošnom domu vrijednom 140 milijuna kuna

22.01.2020 u 12:09

Bionic
Reading

Prije dvije godine glumica Jennifer Aniston je po prvi put otvorila vrata svog doma na Bel Airu za časopis Architectural Digest. Luksuznu nekretninu koja se nalazi u jednoj od najpopularnijih četvrti u Los Angelesu kupila je prije sedam godina za 127,2 milijuna kuna te je preuredila u vlastitu oazu mira zajedno s tadašnjim suprugom Justinom Therouxom. Nakon razvoda je ondje nastavila živjeti sama, a sada je otkrila i neke nove prostorije u svom domu

Otkako je prije tri mjeseca pokrenula svoj profil na Instagramu, Jennifer Aniston malo pomalo otkriva dijelove svoje luksuzne vile na Bel Airu koja se u ovom trenutku procijenjuje na nešto više od 140 milijuna kuna.

50-godišnja glumica je u jednoj od svojih objava jutro nakon dodjele nagrada SAG Awards pokazala svoju glamuroznu kupaonicu u kojoj se spremala za crveni tepih. Na fotografiji koju je glumica podijelila s obožavateljima vidi se prekrasna mramorna kada s retro špinom, okružena zelenilom.

Luksuzno uređena kupaonica nudi poseban doživljaj i savršen sklad hladnog mramora, drvenih detalja koji interijeru daju toplinu i zapanjujući vrt koji zahvaljujući velikoj staklenoj stijeni djeluje kao da je dio kupaonice. Prekrasnu uređenu okućnicu krase raznovrsne biljke i stabla, kao i veliki bazen okružen ležaljkama i vanjskim stolom, a za eksterijer su zaslužni dizajneri Marcello Villano i Anne Attiger.

Glumica je po prvi put otkrila i svoj impresivan walk-in ormar koji se nastavlja iz glavne spavaće sobe. Prije pet godina, Justin Theroux je u jednom intervjuu otkrio kako je Jennifer njihovu garažu pretvorila u golemi walk-in ormaru o kojem mašta svaka djevojčica i žena.

'Napravili smo renovaciju u svom domu. Ne znam što je pretvoreno u što, ali našli smo način da kupaonicu i ormar učinimo prostranijima. Vjerojatno zvuči složenije nego što zaista jest, ali ukratko - kada smo zbog posla bili van grada, iskoristili smo priliku i proširili ormar', rekao je Theroux u razgovoru s Ryanom Seacrestom.

Slavna glumica nekretninu veličine 790 kvadratnih metara kupila je 2011. godine, a dizajnirao ju je 1965. A. Quincy Jones. Zvijezda 'Prijatelja' angažirala je arhitekta Frederickq Fisherq i dizajnera interijera Stephena Shadleyja koji su vilu renovirali prema glumičinom ukusu, ukrasivši ga mnoštvom indijskih detalja, prirodnih materijala i zelenila.

S obzirom na to da Aniston svakodnevno prakticira transcendentalnu meditaciju kojom se oslobađa stresa, logično je da je željela ugodan i topao dom u kojem se osjeća opušteno i koji ju čini sretnom. 'Da nisam glumica, bila bih dizajnerica interijera. Volim taj proces uređenja. Odabiranje tkanine i dekoriranje hrani moju dušu', rekla je Aniston u intervjuu, dodajući kako je ovo preuređenje za nju bio velik izazov te je u njega uključila supruga.

Eklektičan interijer spoj je modernog, retro i etno stila, pa se tako u glumičinom domu može primijetiti luksuzni retro namještaj ukrašen hinduističkim figuricama i etno detaljima, biljkama, knjigama, lampama, raznoraznim slikama, mekanim jastucima, drevnim pregradama, ormarima i policama.