UVIJEK DOTJERANA

Jennifer Aniston nosi udobni model traperica koji ne pristaje svakoj figuri

03.06.2019 u 13:53

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston koja se proslavila ulogom omiljene 'Prijateljice' Rachel Green, kad je u pitanju moda drži se provjernih stilskih rješenja

Jennifer je poznata po svojim klasičnim modnim kombinacijama i pročišćenim linijama, a kad su u pitanju dnevni stajlinzi, ona najčešće bira bootcut traperice udobnijih krojeva.

  • +6
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna glumica čija je mladenačka, stepenasto ošišana frizura i danas jedna od najtraženijih u frizerskim salonima diljem svijeta, ne krije kako uske hlače nikad nisu bile njezin prvi izbor.

  • +8
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono što Jenn voli nositi su casual krojevi koji joj sjajno pristaju. U jednoj se takvoj ležernoj kombinaciji uputila u šoping s prijateljicom. Jennifer Aniston je trendi boyfriend traperice od ispranog denima koje ne pristaju svakoj figuri nepogrješivo iskombinirala s bijelim topom i crnim gležnjačama na petu.

Trendi sunčane naočale i pomno dotjerana frizura odlično su zaokružili ovaj dnevni stajling lijepe 50-godišnjakinje koja redovito oduševljava svojim bezvremenskim stilom.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su skinny traperice donedavno dominirale modnom scenom, unazad nekoliko sezona sve su popularniji udobniji krojevi traperica, pa je Jenn konačno došla na svoje.

U jednom je ranijem intervjuu otkrila kako nikad nije bila ljubiteljica

'Meni su osobno puno draži modeli s nogavicama koje se lagano šire na dnu, poput modela iz 70-ih, ili udobne poderane traperice, kao i one boyfriend kroja. Ne trudim se previše i ne pratim slijepo trendove jer mi to nikad ne djeluje autentično. Dobar primjer za to su skinny traperice. Znate, one i ja se ne slažemo baš najbolje'.

Omiljene joj traperice Jennifer kombinira s kožnim jaknama, sakoima i naravno, bijelim pamučnim T-shirt majicama za koje ističe kako su temelj njezine garderobe.