VELIK STRAH

Tri mjeseca nakon drame na aerodromu, Jennifer Aniston opisala što se događalo u pokvarenom zrakoplovu

31.05.2019 u 13:11

Bionic
Reading

Glumica Jennifer Aniston u novoj emisiji Jimmyja Kimmela progovorila je o traumatičnom iskustvu koje je doživjela u veljači ove godine u zračnoj luci u Los Angelesu

Kada je prije tri mjeseca krenula na odmor sa svojim bliskim prijateljicama, Courtney Cox i Molly McNearny (suprugom Jimmyja Kimmela), glumica Jennifer Aniston nije ni slutila da će doživjeti pravu zrakoplovnu dramu.

Naime, na privatnom zrakoplovu u kojem je trebala letjeti do Meksika na proslavu 50. rođendana, otpao je jedan kotač i stvorio probleme. Zrakoplov je zatim morao kružiti puna tri sata nad zračnom lukom Ontario, koja se nalazi istočno od Los Angelesa, kako bi zbog sigurnosnih razloga sagorio preostali kerozin. U zrakoplovu se ukupno nalazilo deset putnika.

Ovog nesretnog događaja strašljiva Aniston prisjetila se tijekom jučerašnjeg gostovanja u emisiji Jimmyja Kimmela.

‘Svi u avionu čuli su taj neki zvuk, svima je bio čudan ali samo sam se ja bila prestrašena jer općenito imam strah od letenja. S druge strane Cox uopće nije bila uplašena jer njezin je otac cijeli život radio kao pilot. U jednom trenutku stjuardesa je došla do mene i kazala da piloti žele razgovarati sa mnom. Ja jednostavno nisam mogla otići na razgovor pa sam poslala Molly. Kada se vratila objasnila nam je što se dogodilo i priopćila nam da se vraćamo u Kaliforniju’, govorila je strastveno lijepa Aniston.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, u tom trenutno više nikome od putnika nije bilo svejedno, a Jennifer je bila jako zbunjena. ‘Gledala sam oko sebe zbunjena i vidjela svoje prijateljice kako pišu poruke svojim voljenima, djeci i supružnicima’, objašnjavala je nadalje Jennifer, a cijelu je priču potvrdio i voditelj čija se supruga tog nesretnog dana također našla u zrakoplovu.

‘Da, Molly mi je poručila da me voli, da sam uvijek bio dobar suprug i da se pobrinem za našu djecu’, pokazao je Kimmel poruku na mobitelu, a potom I svoj urnebesni odgovor koji je tada nasmijao cijelo društvo u zrakoplovu. ‘Odgovorio sam joj da sam aktivirao Tinder (aplikaciju za upoznavanje djevojka) no garantiram ti neću ništa poduzeti dok ne saznamo što će biti.’

Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia