KRALJICA LEŽERNOG STILA

Jennifer Aniston sakrila besprijekornu figuru i modno podbacila

30.05.2019 u 18:43

Bionic
Reading

Američka miljenica Jennifer Aniston službeno je započela s promocijom nove akcijske komedije 'Murder Mystery' gostovanjem u emisiji slavnoga voditelja Jimmyja Kimmela

Zvijezda serije 'Prijatelji' na glasu je kao jedna od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu. Kada se ne nalazi na crvenom tepihu najčešće se može vidjeti u minimalističkim kombinacijama koje laskaju njezinoj besprijekornoj figuri.

Prilikom dolaska u studio talk showa Jimmyja Kimmela, međutim, odlučila ju je sakriti odbacivši omiljene bootcut traperice u prilog bijelim cargo hlačama širokih nogavica. Uz spomenute hlače, Jennifer je kombinirala bijeli top, a izdanje kojim je dominirala bijela boja ublažila je dodatkom crnog sakoa, visokih gležnjača u špic i prepoznatljive torbice Chanel s metalnim remenom.

Iako su cargo hlače trenutno veliki sezonski hit, bojom, krojem i dužinom nisu najbolje pristajale modelu crnih čizmi.

  • +8
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sudeći po fotografijama američke miljenice snimljenih nakon odrađenog gostovanja, za viđeno izdanje Jennifer se brzinski iskupila zamijenivši ga kombinacijom u maniri poslovne elegancije. Crne hlače visokog struka i širih nogavica, Jennifer je nosila uz crni bodi istaknutog dekoltea, a viđeni model visokih gležnjača u špic zamijenila je klasičnim crnim salonkama.

Crna torbica s potpisom francuske modne kuće Chanel ni ovoga puta nije nedostajala, a nju je nosila preko maslinasto zelenog sakoa uz decentan zlatni nakit.

'Definitivno sam ljubiteljica štikli i volim biti nekoliko centimetara viša, a obožavam cipele s punom petom i to one jako, jako dobre cipele s punom petom. Jednom kad pronađem dobre cipele s punom petom nikad ih se neću odreći', svojedobno je izjavila Aniston.

Osim njih, 47-godišnja zvijezda ljubiteljica je klasičnih traperica ravnih nogavica ili bootcut kroja, a ne krije da više od svega prezire - uske modele traperica.

MODNI VREMEPLOV

Svi žele izgledati kao ona: Evo kako se frizura Jennifer Aniston mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

'Meni su osobno puno draži modeli s nogavicama koje se lagano šire na dnu, poput modela iz 70-ih, ili udobne poderane traperice, kao i one boyfriend kroja', kaže glumica i dodaje: 'Ne trudim se previše i ne pratim slijepo trendove jer mi to nikad ne djeluje autentično. Dobar primjer za to su skinny traperice. Znate, one i ja se ne slažemo baš najbolje'.