U DEKOLTEU DO PUPKA

Jennifer Aniston zasjala u nikad izazovnijem izdanju

27.02.2017 u 12:45

  • +4

Jennifer Aniston na Oscarima

Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Jennifer Aniston na dodjelu Oscara stigla je u provokativnoj Versace haljini s dubokim dekolteom i izrezom koji je otkrio glumičine vitke noge. Iako je na pragu 50-te, Aniston je na prestižnoj dodjeli filmskih nagrada uspješno parirala i dvostruko mlađim kolegicama. Na crveni tepih stigla je u društvu supruga Justina Therouxa s kojim je zagrljena pozirala fotografima, a cjelokupan stajling glumica je upotpunila skupocjenim nakitom vrijednim ukupno 74,9 milijuna kuna

Ovih je dana vidjeti Jennifer Aniston na crvenom tepihu jednako šansama kao i vidjeti zvijezdu padalicu. Iako se rijetko događaju, ovakvi slučajevi nam uvijek podjednako izmame osmijeh na lice. Iako zvijezda 'Prijatelja' rijetko posjećuje dodjele nagrada, čini se kako je za ovogodišnje Oscare odlučila napraviti iznimku.

Kao i uvijek, lijepa Jennifer oduševila je svojim modnim odabirom. Crvenim tepihom prošetala je u šljokičastoj varijaciji klasične crne Versace haljine. Nakon što je prije dvije godine za Oscare odabrala svjetlucavu puderastu haljinu bez naramenica, također s potpisom modne kuće Versace, Jennifer je ostala vjerna provjerenom potpisu i stilu.

Ono što razlikuje ovogodišnju oscarovsku haljinu od one 2015. godine jest duboki dekolte do pupka i prorez koji seže gotovo do struka. Iako je nedavno proslavila 48. rođendan, atraktivna plavuša još uvijek žari i pali filmskom scenom, kao i crvenim tepihom na kojem je mamila poglede prisutnih.

Provokativni stajling Aniston je upotpunila decentnim crnim sandalama i clutch torbicom, a kao što smo i pretpostavili, opeglanu kosu glumica je raspustila, što je postao njezin zaštitni znak.

Na dodjelu zlatnih kipića Aniston je došla u pratnji tri godine mlađeg supruga, glumca i redatelja Justina Therouxa s kojim je u braku nešto više od godinu dana. Zagrljeni par sretno je pozirao fotografima i pokazao kako im u braku cvjetaju ruže.

Iako je jednom prilikom izjavila kako 'nije cura od dijamanta', dodajući kako je više privlači indijski nakit, čini se kako se Aniston brzo priviknula na dijamante. Glumica je uslikana kako nosi po mjeri rađene 100-karatne dijamantne naušnice s potpisom Lorraine Schwartz vrijedne 66,5 milijuna kuna ($9.500.000) i 20-karatnim Golconda dijamantnim prstenom u vrijednosti 8,4 milijuna kuna ($1,200,000).