U ZANIMLJivOM IZDANJU

Jelena Veljača zablistala u bijelom na rođendanskom partiju

08.04.2017 u 12:33

Bionic
Reading

Među mnogim poznatim damama koje su u dobrom društvu slavile rođendan poznatog ženskog časopisa, bile su glumica i kolumnistica Jelena Veljača, manekenka Anita Dujić, voditeljica Iva Šulentić te pjevačica Lana Jurčević koja je izvela atraktivnu cabaret točku

Poznati ženski časopis u Hrvatskoj organizirao je rođendanski party o kojem će se još dugo pričati: pjevačica Lana Jurčević izvela je atraktivnu cabaret točku, goste je zabavljao duhoviti muški trojac - pjevači Saša Lozar, Damir Kedžo i Filip Dizdar, a dodijeljene su i nagrade pobjednicama natječaja 'Ja sam više od selfieja'.

  • +15
Cosmopolitan proslavio 19. rođendan Izvor: Promo fotografije / Autor: Cosmoplitan

Titulu COSMO slavne cure ponijela je Jelena Rozga, dok je Anđa Marić proglašena pobjednicom u kategoriji COSMO životna priča...

'Jako sam uzbuđena što je Cosmopolitan danas napunio 19. rođendan. U ljudskom vijeku to znači da beba koja je rođena 1998. godine, kada i hrvatski Cosmo, danas ima 19 godina, završila je srednju školu, možda našla i prvu veliku ljubav, upisala fakultet ili se možda odlučila na prvi posao i sada samostalno korača u život', izjavila je na proslavi glavna urednica Aleksandra Orlić.

Jelena Veljača, koja je posljednjih mjeseci u svom modnom odabiru naklonjena ležernim dugim haljinama, na zabavi se pojavila u zanimljivom izdanju, no više od stylinga pristajao joj je osmijeh na licu i dobro raspoloženje.