UZ POMOĆ ELFSA

Jelena Rozga latila se pištolja

23.11.2011 u 10:56

Bionic
Reading

Hrvatskim dizajnerima, ako je suditi prema prodaji novih kolekcija dobro ide. Naime, Jelena Rozga kupila je cijelu kolekciju koju je na HTC Cro-a-Porteru predstavio dizajnerski dvojac ELFS. Navodno je rasprodana i kolekcija Monike Sablić, a Lineinim haljinama počastile su se Indira Vladić i Fani Stipković

Atraktivna pjevačica Jelena Rozga, već je dvije sezone zaštitno lice Elfsa, a u novoj su je kolekciji naprosto oduševile aplikacije pištolja. Naime, dvojac Elfs ih je stavio na najlonke, a iako nisu planirali da ih nosi na reviji uz haljinu sa zvjezdicama, morali su joj popustiti.

'Kad smo radili kolekciju, razmišljali smo što bi Jelena željela odjenuti. Ona voli kratko i slatko, kaže Ivan Tandarić iz Elfsa, piše 24 sata. Jelena je u njihov studio često navraćala da vidi kako napreduje kolekcija, a sugerirala im je navodno da upotrijebe više šljokica i da skraćuju haljine.

Kolekcijom je toliko oduševljena da ju je cijelu kupila, a uzela je i odjeću koju će nositi dok nije na sceni.

Kolekciju Monike Sablić, pak, pokupovale su, pišu 24 sata, njezine prijateljice Viktorija Rađa i Ana Gruica. Haljinama i kaputom Linee Exclusive počastila se Indira, a jednoj Lineinoj kreaciji nije mogla odoljeti ni Fani Stipković.

Jelena Rozga 'Razmažena'