trendi look

Jelena Rozga u ležernom izdanju izgleda senzacionalno, a ima i najpoželjnije sandale sezone

27.06.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Predstavljanje Madre Badessa mediteranskih rakija i likera Tončija Huljića okupilo je brojna poznata lica, a među njima je bila i Jelena Rozga. Baš kao i uvijek, splitska pjevačica ukrala je pažnju dobrim izgledom

Nakon što je na glazbenoj manifestaciji Melodije Jadrana zablistala u upečatljivoj ružičastoj haljini, tako efektnoj da se o njoj pričalo danima, Jelena Rozga sada je pokazala da se odlično snalazi i kada su u pitanju znatno ležerniji stajlinzi.

Naime, najpoznatiji hrvatski tekstopisac Tonči Huljić u Splitu je predstavio vlastitu liniju mediteranskih rakija i likera naziva Madre Badessa. Na službenu promociju stigla su brojna poznata lica koja su u podržala novi Huljićev projekt, a omiljenu splitsku pjevačicu bilo je nemoguće ne primijetiti.

Za razliku od zavodljivih i upečatljivih haljina kakve najčešće bira za nastupe, Jelena je ovog puta posegnula za znatno ležernijim stajlingom, i nije pogriješila. Izbor je pao na traperice visokog struka i širokih nogavica, hit model posljednjih nekoliko sezona, a potpisuje ih modna kuća Maison Margiela. Uz nje je sjajno pristajala oversized bež košulja francuskog brenda Jacquemus koja se otkrivala Jelenin vitak struk, a na samom kraju našle su se tu sandale. Bijele, jednostavne i minimalističke, s tek jednim remenčićem preko prstiju predstavljaju model koji je nosiv iz sezone uz sezonu, uz praktički sve ljetne kombinacije, a potpisuje ih talijanski kralj cipela Gianvito Rossi.

Stajling je lijepa Splićanka, koja redovito bira zapažene modne kombinacije, zaokružila torbom luksuzne pariške modne kuće Celine i naušnicama londonskog brenda J.W. Anderson.

  • +16
Tonči Huljić predstavio brend alkoholnih pića Madre Badessa Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Naime, minimalističke sandale ove sezone trijumfiraju nad upadljivim modelima, upotpunjujući trend minimalizma iz 90-ih koji se naveliko vratio na modnu scenu. Klasičan stajling, traperice i košulju, koji baš uvijek prolazi, Jelena je detaljima, poput proreza na hlačama i zavezane košulje transformirala u modnu kombinaciju koja s razlogom itekako privlači pažnju.

  • +4
Minimalističke sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo