nepogrešivog stila

Jelena Rozga ponovo nosi trendi boju koja je osvojila modni svijet

20.06.2023 u 20:50

Bionic
Reading

Pjevačica uvijek plijeni pažnju i svojim odjevnim kombinacijama. Sinoć se pojavila na zagrebačkom eventu gdje su svi gledali u nju zbog njezine vječno pozitivne energije ali i živahnog odjevnog izričaja

Ovaj put za večernji izlazak Jelena Rozga je odjenula efektnu kombinaciju u hot pink nijansi odnosno 'vrućoj ružičastoj', jednoj od najpopularnijih boja posljednjih sezona (kako u modi, tako i u uređenju interijera).

Mladenačka, energična, živahna i pomalo provokativna, osvojila je modne piste, ulice i ormare poznatih dama, a među njima je definitivno i naša pjevačica.

Kombinezon s golim ramenima i sako s potpisom domaćeg modnog dvojca eNVy room kao stvorena je za tople ljetne večeri. Premda se ružičasta najbolje ju je kombinirati sa crnom, sivom i bež jer daju dojam elegancije i profinjenosti, slavna Splićanka ju je iskombinirala Magda Butchrum crveno ružičastim sandalama.

  • +3
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

Prije nekoliko dana je u takvoj boji je nastupila u Pitomači kad se odlučila za kratku haljinu s voluminoznim rukavima i volanima.

razbacala se

Kratka haljinica i vitke noge u prvom planu: Jelena Rozga napravila super štimung

Pogledaj galeriju