RED JE RED

Jelena Glišić vraća se pravu

05.09.2010 u 13:14

Bionic
Reading

Dvadesettrogodišnja bivša Miss Universe Hrvatske Jelena Glišić prestat će se bavit manekenstvom i posvetit će se studiju prava

Nakon proljetne komedije vezane uz inzistiranje Jadranke Kosor da se iz reklame Hrvatske turističke zajednice 'Recept za dobar odmor' izbaci lijepa stražnjica Jelene Glišić, mlada manekenka postala je poznata i kao 'najpoznatija guza Hrvatske'. Bez obzira na svoje uspjehe u svijetu ljepote, gospođica Glišić odlučila je vratiti se pravu i ostaviti život manekenke, prenosi 24 sata.

Budući da je cijeli srpanj radila u Hrvatskoj gospodarskoj komori i upoznavala se s poslovanjem svih odjela, ponovo joj se probudila želja raditi ono za što se školuje, pa je zaključila da bi bilo vrijeme da se ponovo posveti studiju. Jelena Glišić trenutačno je na trećoj godini Pravnog fakulteta u Zagrebu, a kad diplomira želi raditi u odvjetničkom uredu, navodi 24 sata.

Inače, Jelena je u kolovozu nekoliko dana provela s dečkom Bojanom Milohanovićem s kojim je u vezi već četiri godine. Njih dvoje zajedno žive u podstanarstvu, a sve troškove dijele popola, prenosi 24 sata.

S obzirom na to da joj je dečko trener fitnesa, Jelena nema nikakvih problema s formom. Svaki dan radi čučnjeve zahvaljujući kojima, kako sama kaže, ima tako oblu i čvrstu stražnjicu, prenosi 24 sata.

Kako postoji mogućnost da možda zbog povratka pravu nećemo tako skoro vidjeti 'najpoznatiju guzu Hrvatske', stavili smo za utjehu u tekst galeriju nedavne modne revije Lisce u hotelu International