top modeli

Jednostavne, ali ne i klasične: S trapericama u ovoj boji nemoguće je pogriješiti, a svi ih obožavaju zbog elegantnog izgleda

22.04.2022 u 12:10

Bionic
Reading

Proljetna sezona donosi razigrane nijanse i šarene printeve. Tako su modnom scenom zavladale traperice naglašenih boja, no koliko god takvi modni komadi bili privlačni, u ormaru je uvijek preporučljivo imati barem jedan elegantan komad, a s modelom u bež nijansi nemoguće je pogriješiti

Široki modeli traperica u svijetlim i upadljivim nijansama poput zelene, ružičaste, pastelno ljubičaste ili limun žute ove sezone slave veliki modni povratak i osiguravaju vrlo trendi izgled. No, tu je još jedna nijansa kojoj svakako treba dat priliku jer odiše jednostavnom elegancijom. Bež traperice zavladale su Instagramom i predstavljaju sjajnu alternativu klasičnom traperu u plavoj boji, ali i elegantniji, no nikako ne dosadni izbor, u odnosu na traperice u bojama.

Trendu modeli krem traperica

Plave traperice apsolutni su modni klasik koji prolazi u svakoj sezoni i odlično se slaže sa baš svakim vladajućim trendom. Teško da će traperice ikada iščeznuti s modne scene, no svaka sezona donosi neke nove, uzbudljivije varijante. Ovu sezonu obilježavaju traperice u svježim, novim bojama koje doista odišu šarmom toplih dana.

No, ako jarke boje nisu vaš prvi izbor, traperice u bež boji sjajan su način da ovaj trend na elegantniji i manje upadljiv način prigrlite u svoj ormar. Karakteristike ovog modela je da dolaze u nježnim bež ili krem​​ tonovi koji su nerijetko osvježeni s tek primjetnim daškom ružičaste. S ovim modelom nema greške jer svijetle boje dugim trapericama daju pravi ljetni izgled i upotpunjuju svaki stajling modernim, elegantnim šarmom.

  • +10
Bež traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

No, osim elegantnih, nježnih tonova, sam kroj ovih traperica ima ključnu ulogu za konačan izgled. Bež traperice izgledaju u duetu s trenutno popularnim, ležernim siluetama ravnih nogavica, raskošnim bootcut kroja ili retro inspiriranih 'mama' traperica. Ako ste spremni ići korak dalje, možete se odlučiti i za ekstra široke modele s niskim pojasom.

Kako kombinirati krem traperice s ostatkom garderobe?

Što se tiče kombiniranja s ostatkom garderobe, dominira minimalistički karakter pa ovaj model traperica se nosi s jednostavnim, ali elegantnim komadima. Oversized crni kožni sako predstavlja uzbudljivi kontrast svijetlim trapericama u krem​​tonovima, nježna bijela bluza naglasit će sofisticiranost ovih hlača, a košulja na pruge, model vrlo popularan za ovu sezonu, također će se odlično snaći u ovoj kombinaciji. Vrlo profinjene dnevne kombinacije mogu se dobiti uparivanje sličnih boja, pa su tako stajlinzi u sličnim nijansama krem ili bež boje itekako dobrodošli. A kada dođe ljeto, jednostavno posegnite za kratkim bež hlačama.