KRALJICA ULIČNE MODE

Jednostavan trik s kojim ćete oživjeti jesenski outfit

28.10.2015 u 12:11

Bionic
Reading

Jessica Alba kao prototip moderne žene koja je stvorila višemilijunski biznis uz filmsku karijeru i dvoje djece, može si dopustiti outfit kakav god poželi. Upravo tu činjenicu ponovno je dokazala u šetnji New Yorkom gdje je uočena u zanimljivoj odjevnoj kombinaciji

Tridesetčetverogodišnja Alba i ovaj se put odlučila za jaknu vojničkog stila koju je vješto kombinirala s crnim kožnim tajicama. Ovoj kombinaciji naizgled tmurnih boja dala je poseban pečat narančastim štiklama zlatnih potpetica Kurta Geigera, šarenim šalom i plavom torbom Max Mara. I ovaj put prelijepa Jessica pokazala je svoju ljubav prema eklektičnom stilu odijevanja zbog kojega ne silazi s lista najbolje odjevenih holivudskih zvijezda.

Za šetnju ulicama New Yorka odlučila se za gotovo neprimjetan make-up i nemaran styling bob frizure.

Ova vlasnica višemilijunskog biznisa koji stvara i održava pod okriljem tvrtke Honest Company nedavno je u razgovoru za Los Angeles Times podijelila novosti o liniji kozmetičkih proizvoda koju uskoro planira lansirati.

'Make-up donosi zabavu, fantaziju i slobodu izražavanja', mišljenja je Jessica. Njezina kozmetička linija naći će se u prodaji po prihvatljivim cijenama, a dio zarade donirat će organizaciji posvećenoj edukaciji mladih djevojaka na polju tehnologije i kompjutorskih znanosti imena Girls Who Code.

'Uspjeli smo stvoriti liniju proizvoda na temelju potreba ljudi po pitanju njege kože', otkriva Jessica nadodavši: 'U proizvode smo obilno dodavali aloe veru zbog osobnog iskustva kojeg imam s tim sastojkom. Kad sam bila dijete, moja je baka znala uvijek koristiti upravo aloe veru u njezi kože.'

Referirajući se na osobno iskustvo u ulozi majke i poslovne žene, Jessica je kreirala liniju jednostavnih i praktičnih proizvoda za uporabu kako bi ostalim ženama u sličnoj situaciji uštedjela dragocjeno vrijeme.

'Smatram da se većina žena nalazi u istoj situaciji kao i ja kada je u pitanju pronalazak vremena za njegu u pretrpanom dnevnom rasporedu. Upravo zbog toga, trudila sam se olakšati im život i ponuditi nešto djelotvorno i dobro zbog čega će se osjećati odlično', priznaje Jessica.

Alba također ne krije zadovoljstvo činjenicom što je svojom linijom proizvoda pokušala zadovoljiti potrebe različitih tipova žena.

'Trenutačno se nalazim u situaciji kada mogu napraviti svoju beauty liniju koja će predstavljati i slaviti različite tipove žena i zbog toga sam iznimno ponosna.'