OPET JE BRILJIRALA

Jednostavan styling lijepe glumice za čistu je peticu

30.11.2015 u 10:17

Bionic
Reading

Za nedjeljni ručak u poznatom restoranu Petrossian usred Los Angelesa, Jessica Alba opet je nosila inspirativnu odjeću koja se lako može složiti i od krpica iz lanaca ulične mode

Ljubiteljice mode rado prate svaki korak glumice Jessice Albe jer su njezini stylinzi uvijek odlična inspiracija, a zbog nepogrešivog modnog stila ova lijepa poslovna žena često je više u središtu pažnje zbog odjeće nego glumačkih uloga.

Na obiteljskom druženju s kćerima Haven i Honor te suprugom Cash Warrenom Jessica je plijenila pažnju u crnim skinny trapericama i krem kaputiću Stella McCartney ispod kojeg je virila lagana košulja. Uz crnu torbicu Tory Burch i trendi čizmice Isabel Marant, jasno je da vam ne treba više kako biste bili moderno odjeveni, bez nepotrebnih detalja. Izgleda da se u tome i krije tajna Jessice Albe - njezin je stil vrlo jednostavan i kao da se drži onog starog modnog pravila manje je više.

Slavna glumica inače vrlo uspješno spaja poslovni i privatni svijet. Uz tvrtku The Honest Company koja stvara prirodne proizvode za njegu i kućanstvo, Jessica živi zdrav način života što se na kraju vidi na njenom licu i vitkoj liniji te na društvenim mrežama često dijeli trenutke u kojima isto pokušava naučiti i kćerkice. Više je puta rekla da se nada kako će kompaniju vrijednu gotovo milijardu dolara naslijediti njene kćeri i nastaviti uspješno započet biznis.