omiljene espadrile

Ovo su cipele koje baš nikada ne izlaze iz mode, a Kate Middleton kupuje modele brenda koji obožava i kraljica Letizia

15.04.2022 u 10:37

Bionic
Reading

Espadrile su nesumnjivo jedne od najpopularnijih cipela posljednjih nekoliko godina. Međutim, neki ih smatraju i jednim od najkontroverznijih cipela jer, unatoč vojsci vjernih obožavatelja, u koje ubraja i kraljica stila Kate Middleton, ovaj model cipela neki smatraju staromodnim i glomazni. Kako god, mi topli dio godine ne možemo zamisliti bez omiljenih espadrila koje sjajno podižu svaku kombinaciju

Obožavateljice espadrila, osim nenametljivog dizajna koji je nevjerojatno lako uklopiti u različite modne stajlinge, ističu veliku udobnost koja ovaj model cipela čini i vrlo praktičnim izborom. Među obožavateljicama espadrila nalaze i pripadnice kraljevskih obitelji, španjolska kraljica Letizia i vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton. Nosile su ih čitavu prošlu ljetnu sezonu, one su im poslužile kao osnova brojnih sjajnih, dnevnih stajlinga, a posebice su ih rado birale uz ljetne haljine.

Iako slove za ljetne cipele, ovaj model je sjajan izbor i za prijelazno razdoblje zahvaljujući zatvorenim prstima i peti te pletenom materijalu. Koliko ih obožava nositi još jednom je pokazala Kate Middleton odjenuvši espadrile tijekom nedavnog posjeta otočju Abaco na sjeveru Bahama. Tada je Kate odjenula ružičastu košulja haljinu s gumbićima, model koji je vrlo popularan ove sezone, te je uparila s espadrilama postignuvši tako vrlo elegantan no nenametljiv stajling.

  • +4
Kate Middleton i princ William na Bahamima Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

Gdje pronaći espadrile kakve nosi Kate Middleton?

Bež model espadrila gotovo je nepogrešiv izbor jer se odlični slaže sa svakim stajlingom, a omiljene espadrile vojvotkinje Kate su one s potpisom španjolskog brenda Castañer. Isti taj brend obožava i španjolska kraljica Letizia i vojvotkinje Meghan Markle. Ono što ovaj model espadrile posebno izdvaja je pleteni potplat te trake za vezanje oko gležnjeva. Pleteni potplat djeluje vrlo chic, a trake za vezanje oko gležnja daju upečatljiv detalj pa su takvi modeli sjajan izbor ako tražite univerzalni model koji je lako kombinirati uz haljine, suknje i hlače, sve do prvih hladnijih jesenskih dana.

  • +5
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije