POPUT PEPELJUGE

Kate Middleton je i ovoga puta sve ostavila bez riječi, a neke je modnim odabirom podsjetila na Grace Kelly

26.03.2022 u 11:25

Bionic
Reading

Baš poput svojedobno jedne od najljepših princeza svijeta, Grace Kelly, Kate Middleton očarala je sve satenskom haljinom koja je sezala do poda, a kojom je baš sve stavila u drugi plan

Vojvotkinja od Cambridgea pojavila se na gala večeri, organiziranoj za nju i princa Williama nakon popodnevne regate, a povodom kraljevske turneje po Karibima na kojoj se trenutno nalaze.

Kate Middleton i ovoga je puta svoj stajling prilagodila prigodi i, baš kao i nikada do sada, nije pogriješila. U satenskoj haljini koja je sezala do poda i koja neodoljivo podsjeća na kreacije koje su nosile lijepe Grkinje u prošlosti, vojvotkinja je izgledala senzacionalno stigavši u hotel Grand Hyatt Baha Mar u Nassauu, na Bahamima.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ovoga je puta povjerenje dala poznatoj britanskoj dizajnerici vjenčanica, Phillipi Lepley, a uz haljinu se savršeno uklopila i clutch torbica od plavog satena s potpisom Lulu Guinness. Princ William uz nje je izgledao elegantno u tamnoplavom odijelu od baršuna i s kravatom.

Iako je haljina bila do poda, pri hodanju nazirale su se šljokičaste srebrne stilettice, a uz sve su se savršeno uklopili ogrlica i naušnice luksuznog francuskog brenda Van Cleef & Arpels, iz kolekcije Magica Alhambra, čija je cijena oko 120 tisuća kuna. 

Mnogi su primijetili kako haljina neodoljivo nalikuje onoj kakvu je svojedobno, davne 1954., za dodjelu Oscara odjenula monegaška princeza Grace Kelly.