'COME AND GET IT'

Je li ovo Selenin najvrući videospot?

08.05.2013 u 11:37

Bionic
Reading

Nekadašnja Disneyjeva zvijezda odbacila je imidž slatke tinejdžerice koja se proslavila kao Alex u seriji 'Wizards of Waverly Place'

Sel (20) doista izrasta u prekrasnu mladu djevojku.

Lijepa glumica i pjevačica snimila je videospot za svoj novi singl Come and Get it.

U tom je videospotu pokazala svoju seksi stranu, a u jednom trenutku zavodi zgodnog mladića. Daily Mail se zapitao što će na to reći njezin Justin Bieber, s kojim se pomirila.

Videospot je nadahnut Bollywoodom pa možemo vidjeti Selenu kako pleše u dugoj haljini okružena zgodnim pratećim plesačicama, a u jednom trenutku izranja iz vode.

Spot je režirao Anthony Mandler, zaslužan i za spot 'I Knew You Were Trouble' Taylor Swift, a Selena je priznala MTV-ju da je bila nervozna zbog njega.

'Zbilja sam jako uzbuđena, ali moram priznati da sam imala tremu prije snimanja videospota. To je moj najbolji videospot dosad. Radila sam sa sjajnim ljudima i sve izgleda fantastično', rekla je Selena Gomez, izvevši novu stvar i na dodjeli MTV-jevih filmskih nagrada.

Tada je razljutila neke religijske skupine jer je nosila tradicionalni hinduistički ukras bindi na čelu, a lijepa glumica i pjevačica objasnila je da nije imala namjeru nikoga uvrijediti.