OLIVIA CULPO

Je li ovo njezino najprovokativnije izdanje dosad? Bivša Miss Universe malo toga ostavila mašti

17.01.2022 u 16:46

Bionic
Reading

Godine 2012. ponijela je laskavu titulu Miss Universe, a svojim izgledom i dalje privlači pažnju gdje god stigne. Posljednjih dana Olivia Culpo uživa u luksuznom meksičkom resortu, a svojim posljednjim izdanjem nikoga nije ostavila ravnodušnim

Slavu koju joj je donijela titula Miss Universe Olivia Culpo unovčila je kroz brojne modne, ali i glumačke angažmane. Svojih pet milijuna pratitelja na Instagramu 29- godišnja ljepotica sada je uspjela posebno oduševiti, a sve zahvaljujući haljini koja ne trpi nošenje donjeg rublja.

Detalji vezica od dekoltea pa sve do stopala otkrili su da ispod haljine ne nosi ništa, a dizajnom oponaša slip haljine iz 90-ih kojim popularnost samo nastavlja rasti iz sezone u sezonu.

Njezini brojni pratitelji složili su se kako je ovo Olivijino najprovokativnije izdanje do sada, a haljinu o kojoj se ne prestaje govoriti potpisuje američki brend Aya Muse. Njezinu kremastu boju dodatno je naglasila visokim natikačama, ali i detaljima poput predimenzioniranog rajfa i sada već kultne torbe The Pouch brenda Bottega Veneta.

  • +11
Olivia Culpo Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia