PREDIVNI

Je li ovo najvrući novi hrvatski par?

25.07.2013 u 06:47

Bionic
Reading

Nagađanja o vezi Mije Kovačić i Hrvoja Šalkovića objavom zajedničke fotografije i uz prigodan komentar u svom stilu je potvrdio sam putopisac

'Umjesto maturske slike u izlogu i umjesto onog - hez čejnđd status u ovo ono kukac pajac... Ouuu yeah - with Mia Kovačić.'

Nakon te izjave Šalković u svom osebujnom stilu nastavlja.

'Sada malo prašine, portali, komentari, dobri, zlobni, pokoji dušobrižnik....
A za dva dana blaženi zaborav i povratak u mirnu rutinu. Mislim, OK, kužim zbog curke, ali ne'š ti lijevog pisca. Izađeš van, pa onda bla bla bla bla bla i za dva dana te svi zaborave - e tako se to radi. Od sutra na ovoj stranici ponovno uobičajene teme.
E jebat ga, nije Uprava... Shale je...
Ouuuu yeah'

Zgodna voditeljica i diplomirana dizajnerica interijera Mia Kovačić i putopisac Hrvoje Šalković navodno su zajedno mjesec dana, a da izgledaju predivno i zaljubljeno, pokazuje i fotografija koju je pisac objavio na svojoj Facebook stranici.


Simpatični Šalković trenutno boravi na Zrću gdje radi kao PR u klubu Noa, a ondje su zajedno i fotografirani. Par izgleda naprosto predivno, ona u bijeloj majici i zlatnoj vesti na šljokice, on u crnom T-shirtu. Osmijesi govore više od riječi.