DOGAĐA SE I NJOJ

Je li ovo najveći modni promašaj Heidi Klum?

16.08.2012 u 12:07

Bionic
Reading

Nakon što je u siječnju preživjela bračni brodolom, Heidi Klum bacila se na posao te radi punom parom, a na promociji linije dječje opreme i odjeće koju je sama dizajnirala pojavila se u haljini ukrašenoj leopard printom

Heidi Klum već je 20 godina jedan od najboljih top modela na svijetu, a premda je u modnom svijetu više od dva desetljeća, ponekad se i njoj potkrade modni promašaj. Tako je za promociju proizvoda za bebe u New Yorku odjenula haljinu leopard uzorka te natjerala mnoge na čuđenje.

Inače gotovo besprijekorno dotjerana Heidi mnoge oduševljava svojim odličnim izgledom na kojemu godine gotovo da i ne ostavljaju traga. Međutim, usprkos modnome znanju koje ima u malome prstu, 39-godišnja Heidi napravila je klasičan modni gaf i odjenula se od glave do pete u uzorak leoparda.

No da cijeli slučaj bude još gori, osim upadljivog printa, kroj haljine na jedno rame s volanima na rubu uopće nije laskao njezinoj figuri što je dodatno naglasila i nesretna duljina ispod koljena. Uz leopard haljinu Heidi je odjenula i štikle s vrtoglavom potpeticom ukrašene zakovicama i remenčićima, koje same po sebi, u nekoj drugoj kombinaciji, uopće ne bi izgledale loše. Cijeli stajling Heidi je upotpunila još jednim nespretnim dodatkom – remenom u kombinaciji zlatnog lanca i kože.