RAPSODIJA NA LEDU

Je li ovo najgluplji vozač postsovjetske Rusije?

09.10.2013 u 11:00

Bionic
Reading

Jedini razlog zbog kojega dopuštamo mogućnost da postoji veća budala za volanom od ovog nesretnika je veličina Rusije i činjenica da je konkurencija oštra čak i u susjednom članku Auto Zone. Inače imamo favorita...

U samo nekoliko stotina metara vozač tamnog automobila (moguće Mazda 3 Sedan) pokazuje nevjerojatnu razinu gluposti. Sve se dogodilo početkom listopada kada se cesta u Sverdlovskoj oblasti pretvorila se u ledenu pistu.

Na to prvo upozorava boja asfalta koji se cakli. Ako i nije bio skoncentriran, vozaču je pokazatelj toga da nešto nije u redu mogao biti i policijski automobil s upaljenim rotirkama. Ili barem trokut na lijevoj strani ceste. Ili, ako ništa drugo, činjenica da svi voze vrlo sporo s upaljenim žmigavcima.

A čak i da mu je sve to promaklo, auti u kanalu i drugo policijsko vozilo trebalo mu je jasno pokazati da pretjecanje nije dobra ideja. No kako to već ide, sve to nije bilo dovoljno da vozač uspori. Pogledajte u videu kako je sve završilo i slobodno prijavite ako znate za većeg idiota za volanom.