ZASJALA NA NOGOMETNIM OSCARIMA

Je li ovo najelegantnije izdanje Lane Jurčević ikad?

10.06.2013 u 07:34

Bionic
Reading

Pjevačica Lana Jurčević blistala je na prvoj dodjeli nogometnih Oscara održanoj u Zagrebu proteklog vikenda

Zgodna pjevačica mamila je uzdahe u dugoj uskoj haljini koja je isticala njezinu zavidnu liniju, a elegantni i seksi look upotpunila je frizurom i decentnom šminkom.

Prvi put u Hrvatskoj dodijeljena je nagrada 'Nogometni Oscar' koja u organizaciji Hrvatskog nogometnog sindikata i Sportskih novosti nagrađuje najbolje nogometaše u raznim kategorijama. Najbolja jedanaestorica su: Ivan Kelava, Šime Vrsaljko, Ivica Križanac, Joe Šimunić, Hrvoje Milić, Domagoj Antolić, Sammir, Franko Andrijašević, Leon Benko, Andrej Kramarić, Ante Rebić. Najbolji vratar je Ivan Kelava, najbolja mlada nada Ante Rebić, najbolji trener Tomislav Ivković, najbolji sudac Ivan Bebek, fiar play pripao je Rijeci, nagrada Dobri duh Milanu Periću iz NK Cibalie, dok je titula najboljeg igrača HNL-a pripala Sammiru.

Najprestižnija nagrada večeri pripala je Luki Modriću koji je proglašen najboljim igračem Hrvatske u teškoj konkurenciji s Marijom Mandžukićem. Hrvatska sportska svita prisjetila se i onih kojih nažalost više nema među nama, Ivana Turine i Hrvoja Ćustića, koji zauvijek ostaju dio hrvatske nogometne obitelji.

Nakon svečane objave najboljih, pjevačica Lana Jurčević sve prisutne ostavila je bez daha otpjevavši svjetski hit megapopularne Adele, 'Skyfall', temu iz Jamesa Bonda.

Gosti su se zabavljali dugo u noć, uz obećanje da se vide dogodine na istom mjestu u isto vrijeme te nastave tradiciju hrvatskog nogometnog Oscara.