JOŠ JEDNA KATASTROFA

Je li ovo najapsurdniji Photoshop gaf do sada?

14.11.2012 u 09:31

Bionic
Reading

Blago rečeno, Photoshop gafovi postali su svakodnevica modnoga svijeta, a nakon što smo imali prilike vidjeti modele koji sliče na barbike ili pak one kojima nedostaju ruka ili noga, ovoga puta pažnju privlači reklama modne kuće Narciso Rodriguez

Fotografije objavljene u reklamnom materijalu američkog šoping centra Kohl privukle su popriličnu pažnju. Naime, sporne fotografije kojima se reklamiraju dvobojne pletene haljine modnoga brenda Narcis Rodriguez u najmanju ruku izgledaju neobično.

Uske haljine krojene tako da naglašavaju žensku figuru, a kombinacijom dviju boja prikrivaju eventualne nedostatke, na modelima izgledaju potpuno neprirodno i neproporcionalno.

Dva modela odjevena u crno-bijelu varijantu haljina izgledaju nevjerojatno mršavo te neobično tankoga struka, dok se model u ljubičasto-crnoj haljini nalazi u doista neprirodnoj pozi. Fotografije su se odmah našle na listama najpopularnijih Photoshop gafova, a mnogi se ne mogu oteti dojmu da su glave modela jednostavno 'nalijepljene' na fotografije lutaka.