TOPLINA I UDOBNOST

Je li ovo idealna obiteljska kuća?

06.08.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Obiteljska kuća prostire se na 3229 četvornih metara, a karakterizira je prostranost i prozračnost, ali jednako tako i intimnost te toplina

Kuća koja je smještena u Izraelu, sjajan je primjer spoja moderne arhitekture i udobnosti. Iako vrlo često suvremeni dizajn isključuje pretjeranu ugodnost i toplinu, ovdje to nije slučaj. Naprotiv, toplina izvire iz svakog kutka kuće, što je i očekivano s obzirom na to da je riječ o pravom obiteljskom domu.

Obiteljska kuća prostire se na 3229 četvornih metara, a karakterizira je prostranost i prozračnost, ali jednako tako i intimnost te toplina. Vidljiva je i jaka povezanost između vanjskog i unutarnjeg prostora, što stvara dojam povezanosti i sklada.

Vanjskim prostorom dominira ugodna vrtna terasa, a priča topline nastavlja se i u unutarnjem prostoru. Odabir boja, namještaja i rasvjete svakako je pridonio atmosferi obiteljske topline. Posebno su zanimljivi sitni detalji koji unutarnjem prostoru daju neodoljivi šarm. Zbog svega navedenog, ali i fotografija koje to vjerno pokazuju, lako bismo mogli zaključiti da je ovo gotovo idealna obiteljska kuća.