AH, TA LJUBAV

Je li moguće predvidjeti kraj veze?

30.01.2012 u 12:41

Bionic
Reading

Iako se ponekad događaju i iznenadni prekidi, u većini slučajeva postoje neke naznake da se bliži kraj ljubavne veze. A koji su to, saznajte u tekstu koji slijedi

Ponekad smo skloni zatvoriti oči pred vrlo jasnim znakovima da je veza u krizi, pa nas kraj može poprilično iznenaditi.

Odjednom shvaćate da ste vi uvijek ta osoba koja se prva javlja. Ukoliko uvijek sve vi inicirate kontakt, nešto nije u redu, osobito ako je ta inicijativa prije bila podijeljena.

Vaš partner ili partnerica iznenada imaju sve manje i manje vremena za vas, što je vrlo zabrinjavajuće. Ukoliko se želimo naći s nekim, itekako ćemo naći vremena! Nažalost, ovo pokazuje da ste toj osobi sve manje i manje važni. Osim toga, u današnje vrijeme sa svim tim uređajima za komunikaciju, nemoguće je vjerovati da netko ne može izdvojiti minutu, dvije za javljanje, čak ukoliko su zbilja spriječeni za nalaženje s vama.

U posljednje vrijeme su vaš dečko ili cura nedostupni kad ih zovete, a na SMS im treba cijeli dan za odgovor (ukoliko uopće i odgovore)
.

Sve češće ga/nju ulovite u lažima, npr. nisu bili negdje gdje su vam rekli da će biti ni u tom društvu.

Prije biste gotovo u isti trenutak poslali SMS jedno drugome ili se čuli. No sad je to sve rjeđe. Ovo je također znak da se pomalo i na emotivnom nivou udaljavate jedno od drugoga.

Njegovi ili njezini frendovi više nisu toliko ljubazni prema vama. Naime, kad netko želi prekinuti ili kad se polako hladi, vrlo često će njegovo društvo to već znati ili će primijetiti razliku u ponašanju. Zato, ako su njegovi prijatelji ili prijateljice postali distancirani, nešto se kuha, i to nažalost vrlo loše.

Nema više izljeva nježnosti.
Jasan je znak da ljubav polako nestaje ukoliko više nema sitnih znakova ljubavi, držanja za ruke, grljenja, malih izraza bliskosti…

Sve više se svađate oko sitnica. Ako se ranije niste svađali, a sada se začas posvađate zbog svega, vjerojatno nešto ne štima. Ako vam voljena osoba stalno prigovara za svaku sitnicu i ništa joj nije po volji, vjerojatno pokušava izazvati da sami inicirate prekid.

Uspaničite se svaki put kada vam on ili ona kaže: 'Moramo razgovarati o nečemu.' Ukoliko vas zbilja nešto presječe kad to čujete, to može značiti da podsvjesno osjećate da nešto nije u redu.

Dakako, ukoliko primijetite neki od ovih znakova, ne trebate odmah biti izvan sebe jer se ne može sa stopostotnom sigurnošću ustvrditi da će zbilja doći do prekida. No pokušajte analizirati situaciju, razgovarajte s partnerom/partnericom te otkrijte gdje je zapelo kako biste što je prije moguće otklonili razloge te, nadajmo se, prolazne krize.