SRETNI ZAJEDNO

Je li Ljubo Pavasović u Dini Štern napokon pronašao pravu?

19.04.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Zagrebački odvjetnik prvi put će postati otac u 41. godini, ali ipak je, unatoč sretnoj vezi i očekivanju prinove, ostao suzdržan što se tiče medija i komentara

Dina Štern i Ljubo Pavasović Visković proslavili su tijekom ožujka prvu godišnjicu veze koja je dobila na značenju nakon što je marketinška menadžerica objavila da je u prvom tromjesečju trudnoće. Par je sretnu vijest podijelio s obitelji i najbližim prijateljima, a dijete bi im se trebalo roditi krajem rujna. I dok će 40-godišnjem zagrebačkom odvjetniku to biti prvo dijete, Dina već ima dva sina, osmogodišnjeg Karla i četverogodišnjeg Vitu, koje je dobila u braku s Edom Bočkajem. S njezinim se sinovima Ljubo odlično slaže te većinu vremena provode zajedno.

Iako smo od budućeg tate probali dobiti komentar, on je ipak bio suzdržan: 'Ne razumijem zašto bi nekoga zanimalo tako nešto, primjerice kako se osjećam? Mislim da to ne bi trebalo komentirati', kratko je zaključio zagrebački odvjetnik koji je konačno uplovio u sigurnu i sretnu obiteljsku luku. Podsjetimo, iako se često nalazio na hrvatskim listama najpoželjnijih neženja, a za njim su patile mnoge, ipak je u ljubavi zadnjih nekoliko godina bio poprilično nesretan.

Lana Jurčević i Ljubo Pavasović Visković navodno su bili u kratkoj vezi

Još prošle godine povezivali su ga s mladom pjevačicom Lanom Jurčević, a nagađanja su krenula nakon što je lijepoj crnki u kasnim noćnim satima posudio svoj automobil. Lana i Ljubo intenzivno su se družili nekoliko mjeseci te su nekoliko puta viđeni u istom društvu, iako nikada sami. Međutim, za jednog grupnog izlaska u Kaptol centru pjevačica se odvezla u odvjetnikovom automobilu, ali bez njega. Pavasović Visković s ostatkom društva ostao se zabavljati do ranih jutarnjih sati, nakon čega je navodno kući otišao taksijem. Međutim, sve je ostalo samo na kuloarskim pričama jer sami akteri nisu nikad potvrdili aferu, ali Lanini prijatelji naknadno su tvrdili da je pjevačica bila tužna nakon prekida veze s četrnaest godina starijim odvjetnikom. Ne zna se zašto je puklo među njima.

Koliko god je njegova veza s mladom zvijezdom bila tajnovita, nikad nije skrivao veliku ljubav s mladom odvjetničkom vježbenicom Ivanom Hodak koja je imala tragičan epilog: ona je ubijena u listopadu 2008. u središtu Zagreba. Tada je otvoreno tvrdio da je 26-godišnjakinja ljubav njegova života te da se nakon njezina ubojstva jedva oporavio.

'Da mi je prije dva mjeseca netko rekao da se dvoje ljudi mogu toliko voljeti, poslao bih ga doktoru. Ivana je bila ljubav mog života i ja sam to bio njoj, bio sam čovjek za kojeg se htjela udati, najsretniji čovjek na svijetu, a onda mi se život u trenutku raspao', objasnio je tada.

Prije Ivane Hodak jedno je vrijeme bio u vezi s odvjetnicom Majom Čuljak, manje poznatom sestrom Dijane Čuljak Šelebaj

Možda je dugo tragao za 'onom pravom' upravo zbog turbulentnog djetinjstva o kojemu je svojevremeno sam progovorio. Naime, izbačen je iz vrtića i škole, a do 13. godine sigurnost mu je predstavljala poznata odvjetnička obitelj. Njegov otac, koji se pet puta ženio i svakodnevno družio sa splitskom elitom, otišao je, a Ljubo je ostao sam s majkom i pao nisko na društvenoj ljestvici. Turbulentne tinejdžerske godine proveo je buntovno i huliganski: išao je na nogometne utakmice, tukao se na stadionima, u srednjoj školi bio je jako problematičan kao učenik, ali svejedno je uspio izaći iz začaranog kruga nasilja i agresije te završiti fakultet u roku. U 23. ga je kao vježbenika preuzeo mentor Ante Nobilo te je počelo doba stabilizacije.

Čini se da je konačno prošlo vrijeme kriznih situacija i ljubavnih neizvjesnosti te se odvjetnik može opustiti i uživati u budućnosti koja mu zasigurno nosi puno ispunjenih obiteljskih trenutaka.