DOBRI GENI

Je li ljepotu naslijedila od slavne mame?

05.12.2013 u 10:17

Bionic
Reading

Na događanju koje je organizirao L'Oreal, dvije su dame posebno privlačile pažnju: prekrasna glumica Andie Macdowell i njezina 24-godišnja kćerka Rainey Qualley

Lijepa 55 godišnja Andie izgledala je zanosno u čipkastoj zelenojhaljini, a kao dugogodišnje zaštitno lice L'Oreala, još od 1986. godine,pokazala je i savršen ten i isklesanu vitku figuru.

Andie je uvijek bila žena posebne ljepote, predivnog osmijeha, istaknutih jagodica, porculanskog tena, dugih nogu, a čini se da je i kći naslijedila njezinu karizmu.


I njezina prekrasna kćerka Rainey privlačila je poglede ljepotom, prelijepim licem i dugim nogama. Kratka haljinica istaknula je vitke noge, a decentno je otkrila i dekolte. Bujnu kosu i zarazan osmijeh očito je naslijedila od mame, a ovako zajedno zbilja izgledaju prekrasno.

Inače, lijepa Andie zagovornica je stava da ljepota nije samo broj te da nije ograničena godinama. Simpatična Andie otkrila je ponešto i o odgoju djece. Ova mama 27-godišnjeg Justina, 24-godišnje Rainey i 18-godišnje Margaret priznala je da je morala naučiti kako biti roditelj odrasloj djeci te kako ih pustiti da odu te im omogućiti slobodu i dati im šansu da budu odrasli.