SVI SU ZABRINUTI

Je li Kendall Jenner pretjerala s mršavosti?

13.11.2014 u 14:59

Bionic
Reading

Kendall Jenner, 19-godišnja pripadnica klana Kardashian-Jenner koja se polako probija u modnom svijetu, svojom mršavosti počela je zabrinjavati mnoge

Je li tamnokosa manekenka otišla predaleko?

Kako prenosi Showbizspy, Natasha Kufa, nutricionisticamnogih poznatih osoba, smatra da je Kendall Jenner premršava.
 
Čini se da Kendall ozbiljno shvaća svoju manekensku karijeru pa se podvrgnula drastičnoj dijeti kako bi bez problema uskočila u famozni broj 0, must have na modnim pistama.

Nutricionistica Kufa pak kaže da je nova manekenska zvijezda, koja je između ostalih nosila revije Givenchyja i Balmaina, pretjerala s mršavosti te da je pothranjena! Ona smatra da joj nedostaje barem 15-ak kilograma do normalne težine za njezinu visinu i građu, piše RadarOnline.com.
 
'Rekla bih da Kendall ima oko 45 kilograma', kaže Kufa.
 
Njezino mršavo tijelo rezultat je rigoroznih dijeta, rekao je dobro upućen izvor za RadarOnline.com. U ranijem je intervju mlada manekenka izjavila da dan obavezno započinjedetoksikacijskim čajem, što je dio tzv. teatox dijete koju je koristila i njezina sestra Kylie kad je imala problema s nagomilanim kilogramima.
 
'Kendall se jako trudi ostati u svijetu mode. Učinila bi sve što treba', dodaje taj izvor. U medijima se pojavila vijest i da Kendall planira izbaciti prezime kako bi se distancirala od svoje obitelji jer smatra da joj loš publicitet nimalo ne pomaže u modnoj karijeri.

Zvijezda realityja'Keeping Up With The Kardashians' nedavno je bila u središtu pozornosti i zbog navodne veze s Justinom Bieberom, zbog čega je, kako se pisalo, zahladio odnos između nje i Selene Gomez.