MA SAMO SE ŠALI

Je li Charlie Sheen stvarno potpuno poludio?

26.02.2013 u 11:57

Bionic
Reading

Charlie Sheen je u nedjelju objavio na svom Twitteru seriju bizarnih fotki na kojima je u pomalo začudnoj akciji

Posrnuli glumac 2011. godine se upisao u Guinnessovu knjigu rekorda, prikupivši u rekordnom vremenu milijun pratitelja na Twitteru. Nije to, jasno, napravio pišući o vremenu i svojim unutarnjim kontemplacijama, već šokirajući svojim ludim tulumima.

Kako bi zadržao svoje vjerne pratitelje uz sebe, Charlie ih svako malo nagradi serijalom začudnih fotki, a tako je bilo i ove nedjelje.

Dok je filmski svijet u nedjelju pažljivo pratio dodjelu Oscara, Charlie ju je ismijavao, stvorivši svoju vlastitu malu ceremoniju na kojoj je zahvaljivao učitelju joge s mrkvicom u ruci, vozio imaginarni automobil u kadi, razdragan grlio svoje kompiće…

Možda se objašnjenje ovih neobičnih budalaština nalazi u hvalospjevima koje je Charlie napisao američkoj multinacionalnoj farmaceutskoj korporaciji Pfizer.

Na fotografiji koja pokazuje bivšu zvijezdu serije 'Dva i pol muškarca' kako pozira uz kantu sa smeće, Sheen zahvaljuje Pfizeru što je stvorio savršenstvo. 'Htio bih zahvaliti Pfizeru na tome što su sve stvari savršene!'


Možda se tako glumac umiruje od stvarnosti i potisnutih emocija prije rođenja svog prvog unuka. Glumac je u siječnju tijekom nastupa kod Davida Lettermana opisao kako se osjeća zbog činjenice da njegova 28-godišnja kći Cassandra Estevez očekuje prvo dijete.

'Ja kao djed? Ne znam. To je kao da se svijet raspuknuo na pola. To je nevjerojatno. Nisam još spreman to prihvatiti.'