TJEDNI HOROSKOP

Jarčevi bi se mogli upustiti u novu avanturu, Bikovi će napokon pronaći sreću dok će Vage biti neuobičajeno pasivne

09.09.2019 u 07:07

Bionic
Reading

Bikovi će u ovom razdoblju napokon pronaći sreću i zadovoljstvo za kojima žude. Djevice bi svakako trebale iskoristiti vladavinu svog znaka za umrežavanje dok će Blizancima spremnost na kompromis biti jedan od preduvjeta za skladan suživot. Bilo da su u vezi, bilo slobodne, Vage će ovih dana biti neuobičajeno pasivne dok bi se, obuzeti romantičnim raspoloženjem, Jarčevi mogli upustiti u novu avanturu

Ovnovima bi se stanje u vezi moglo poprilično zakomplicirati ne pokažu li više razumijevanja i tolerancije. Ako smatraju da dohodak i ušteđevina ne zadovoljavaju njihove potrebe, kucnuo je tren da se stvari promijene. Sposobnost prilagodbe novim okolnostima bit će nužna za profesionalni uspjeh.

Što zvijezde donose Ovnovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Rosie Huntington-Whiteley je horoskopski Ovan, rođena je 18. travnja 1987. Izvor: Backgrid UK / Profimedia / Autor: Backgrid/Instagram

Bikovi će napokon pronaći sreću i zadovoljstvo za kojima žude. Trebali bi imati povjerenja u voljenog. Marljivost, zalaganje i odgovoran pristup zadacima pomoći će im u napredovanju. No trebali bi paziti da im se ne omaknu sitni propusti.

Što zvijezde donose Bikovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Blizancima će spremnost na kompromis biti jedan od preduvjeta za skladan suživot. Nažalost, morat će se potruditi više iako su vjerojatno manje krivi od partnera. Motivacija im je trenutačno niska, ali ih to neće osloboditi obaveza. Popuste li porivu za trošenjem, mogli bi upasti u nevolju. Plaćanje na rate umjesto gotovinom neće puno pomoći jer će rate dospjeti prije nego što ih budu mogli platiti bez napora.

Što zvijezde donose Blizancima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Ono o čemu Rakovi sanjanju leži im nadohvat ruke, no ne bi trebali sjediti i čekati da se stvari dogode same od sebe. Razdoblje Djevice nije vrijeme u kojem bi se trebali povlačiti u samoću. Poslovi vezani uz komunikaciju, trgovinu i putovanja mogli bi im donijeti pristojnu zaradu, ali morat će se vrhunski organizirati. Poneki zloban jezik najbolje će ušutkati postignutim rezultatima.

Što zvijezde donose Rakovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +5
Petra Nemcova je horoskopski Rak, rođena je 24. lipnja 1979. Izvor: Profimedia / Autor: NN

Lavovi bi se trebali posvetiti intimnoj vezi, a ne gubiti vrijeme na dokona čavrljanja i isprazne izlaske. Izgledni su neplanirani događaji, ali nema potrebe za povlačenjem naglih poteza. U svakom trenutku znat će što treba činiti, a nekog ćete zadiviti svojom snalažljivošću. Uz malo dosjetljivosti mogli biste i značajno popraviti stanje na svom računu.

Što zvijezde donose Lavovima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +6
Jennifer Lopez je Lav, rođena je 24. srpnja 1969. Izvor: Profimedia / Autor: NEMO / BACKGRID

Djevice bi trebale iskoristiti vladavinu svog znaka za umrežavanje. Uživat će u ophođenju s ljudima koji dijele njihovu sklonost profinjenim i intelektualnim temama. U društvu će se naći netko koga zanimaju sasvim privatno. Netko će ih pokušati nagovoriti na krupan trošak, ali ne bi mu smjeli udovoljiti. Savjetuje im se oprez u postupanju s novcem.

Što zvijezde donose Djevicama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Bilo da su u vezi, bilo slobodne, Vage će biti neuobičajeno pasivne, ali će živnuti ako druga strana preuzme inicijativu. Najradije bi se povukle s partnerom ili partnericom na mirno mjesto na kojem će se moći posvetiti jedno drugome. Odnos prema novcu snažno će oscilirati. Dok će u nekim prilikama paziti na svaku kunu, u drugima će se ponašati kao pijani bogataši.

Što zvijezde donose Vagama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +4
Monica Bellucci je Vaga, a rođena je 30. rujna 1964. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Postojeće veze prolaze kroz ugodno razdoblje, a slobodnim Škorpionima otvaraju se prilike za obećavajuća poznanstva. Nježnost i romantika trebali bi im biti na prvom mjestu. Neke od zamisli mogle bi se pokazati isplativijima nego što drugi misle. Društveni kontakti i poznanstva s utjecajnim ljudima pomoći će im da ih ostvare. Financijski stoje dobro, ali ne treba riskirati.

Što zvijezde donose Škorpionima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +2
Glumica i model Lauren Hutton je Škorpion, rođena je 17. studenog 1943. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Strijelci ne bi trebali uzimati zdravo za gotovo ljubav i pažnju koju im netko daje, inače će lako ostati bez njih. Iskušenju čestih izlazaka i sudjelovanja u zabavama trebali bi odoljeti jer ih ovoga tjedna ne očekuje ništa vrijedno izgubljenog vremena. Zauzdaju li brzopletost i naglu narav, povlačit će poteze u prave trenutke.

Što zvijezde donose Strijelcima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

  • +8
Katie Holmes je Strijelac, rođena je 18. prosinca 1978. Izvor: Mega Agency / Backgrid USA / Profimedia / Autor: Tportal montaža / LRNYC / MEGA / BrosNYC / BACKGRID

Obuzeti romantičnim raspoloženjem, Jarčevi bi se mogli upustiti u novu avanturu. Budući da ne mogu računati na telepatiju, trebali bi otvoreno reći voljenom što im je na srcu. Neka im iskrenost bude najjači adut.

Što zvijezde donose Jarčevima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Postoji li problem ili nedostatak na koji žele upozoriti, Vodenjaci ne bi smjeli čekati da ih drugi pitaju za mišljenje. Trebaju skupiti hrabrost i iznijeti ga pred svima. Ako razmišljaju o podizanju kredita, mogli bi lako upasti u lihvarsku zamku.

Što zvijezde donose Vodenjacima na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.

Glumica Mena Suvari je Vodenjak, rođena je 13. veljače 1979. Izvor: Profimedia / Autor: Famous

Ribe bi najradije sasule partneru u lice sve što im smeta, no bilo bi bolje da svladaju taj poriv. Otvoren, ali miroljubiv razgovor ne bi škodio. Ako se udvaraju, sudarat će se s preprekama, nerazumijevanjem ili odbijanjem. Problemima bi trebali smireno pristupiti i riješit će ih kao od šale.

Što zvijezde donose Ribama na zdravstvenom, ljubavnom i poslovnom planu, detaljnije možete pročitati ovdje.