NA MATANIĆEVOM ROĐENDANU

Janko prevario Veljaču s Leonom Paraminski?

16.02.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Janko Popović Volarić navodno je prevario svoju djevojku Jelenu Veljaču na nedavnoj rođendanskoj proslavi redatelja Dalibora Matanića. Viđen je kako izmjenjuje poljupce s Leonom Paraminski, a ona je to demantirala

Iako njihova veza djeluje stabilno i čini se da su itekako zaljubljeni, glumica Jelena Veljača i Janko Popović Volarić možda ipak i nisu tako sretni kako se u javnosti predstavljaju.

Navodno je na rođendanskoj zabavi redatelja Dalibora Matanića u zagrebačkom klubu Sedmica Janko izmjenjivao poljupce s Leonom Paraminski, s kojom je bio u intimnoj vezi prije nego što se upustio u vezu s Jelenom Veljačom, piše tjednik Extra.

Leona Paraminski navedenu je informaciju odmah demantirala objasnivši da se oni jesu družili, ali što je on radio, ne zna. 'Ne, samo smo se družili. Mi smo si jako dobri. Što je on radio, ja to ne znam. Čula sam da se s nekim ljubio, ali uistinu ne znam s kime se to on ljubio, ali sa mnom nije. Ja sam otišla prije i nisam vidjela ništa', rekla je Leona koja se s Jankom družila i prije, ali još više su se zbližili na snimanju serije Obični ljudi

Jelena i Janko u vezi su više od godinu dana te žive skupa u stanu nedaleko od bolnice Sveti Duh. Stan je navodno kupljen na kredit na Jelenino ime, no zajedno ga otplaćuju.