BRANKICA GRDOVIĆ:

'Jako sam uplašena za Mladenov život'

05.06.2013 u 13:42

Bionic
Reading

Supruga Mladena Grdovića Brankica otvoreno progovara zbog čega je došlo do posljednjeg pjevačevog incidenta, kad je završio na policiji, te kako se nosi s tim, a ističe i kako Mladenovu kćer Saru doživljava kao svoju

'Strepila sam za njegovo zdravlje i život tražeći najbolju opciju kako da ga spriječim u bilo čemu. Da je te večeri pjevao, potpuno sam sigurna da bi dobio infarkt. Jako sam uplašena za Mladenov život. Otkako je umro Dino Dvornik, svake noći gledam diše li moj suprug jer me je strah znajući u kakvom mu je stanju srce. Mladenov pokojni otac na samrti mi je dao veliki zadatak. Uhvatio me za ruku i rekao: 'Brankice, molim te, čuvaj mi Mladena, jer samo ti to možeš'', rekla je Brankica Grdović u intervjuu za Story i dodala kako je teško biti supruga Mladena Grdovića.

'Za to trebate imati konjske živce i visok stupanj tolerancije. On je jedno veliko dijete, moja beba koja ne nosi pelene. Imam razumijevanja za njega jer znam koliko je emotivan i društven, koliko se daje u poslu, što malo tko vidi', izjavila je.


Objasnila je i zašto nije pozvala hitnu pomoć nego policiju. 'Mladen nije želio hitnu. Vidjela sam da jako teško diše i da se hvata za prsni koš. Bio je nestabilan, to više nije bio Mladen. U sekundi sam se morala odlučiti na drastične mjere i rekla sam sebi: 'Brankice, radi bilo što samo da ga spasiš.' Opet bih to ponovila', kaže.

Brankica naglašava i kako s Mladenovom kćerkom Sarom ima odličan odnos. 'To je moja mala ljubav. Ne znam što reći kad je ona moje dijete kojoj sam darovala svu svoju majčinsku ljubav. Svi znaju da ne mogu imati djece. Mi smo na Tijelovo dali zavjet našoj ljubavi. Pokazala sam joj dijamantni prsten od opala koji je meni dao Mladen rekavši joj da će ga dobiti na dan vjenčanja. Rekla sam joj: 'Dajem ti ovaj prsten kao zavjet svoje ljubavi, da mi budeš kćerkica do kraja mog života, a u onom budućem ja ću te čuvati.' Na to mi je ona odgovorila: 'Volim te najviše na svijetu, jednako kao i svoju mamu. Želim da zauvijek obje budemo sretne, baš kao i danas.''