IVANA BRKLJAČIĆ:

'Ja sam uvijek bila ženskica od 80 kila'

29.08.2012 u 12:44

Bionic
Reading

Ivana Brkljačić trudi se biti dobar domaćin onima koji su izabrali Zagreb kao grad u kojem će se pripremati za daljnja natjecanja

Ivana Brkljačić, direktorica atletskog mitinga Hanžek, kao prava domaćica u kino je povela američkog atletičara Davida Olivera koji se u Zagrebu priprema za daljnja natjecanja.

'Srećom imamo ljude koji se već dvadeset godina posebno brinu o onima koji se odluče pripremati za natjecanja u Zagrebu. Oni se dobro osjećaju ovdje i lijepo im je', rekla je Ivana, koja kao direktorica ima jako puno posla.

'Puno je posla te moram stalno donositi odluke. To je vrlo odgovoran posao. Imamo daleko najmanje budžeta od drugih sa svjetskih mitinga, ali imamo podršku Grada Zagreba i Zagrebačkog holdinga koji se trude održati tu manifestaciju. Svi doprinose tome da sve funkcionira', rekla je Ivana, koja se sportom ne bavi već četiri godine.

'Zbog toga mi linija i nije baš najbolja, no ja sam uvijek bila ženskica od 80 kila', smije se Ivana, govoreći da je zadovoljna svojim privatnim životom.

'Sve mi je lijepo i u privatnom životu, hvala bogu. Neka samo tako i ostane', dodaje sa smiješkom.