MARIO PETREKOVIĆ:

Ja sam uljez, to je urota, svima želim svoju sudbinu!

23.01.2012 u 12:16

Bionic
Reading

Iako su bili jedni od favorita 'Zvijezda pjevaju', Mariju Husar i Marija Petrekovića publika je izbacila iz subotnjeg šoua. Pitali smo ga je li se oporavio od šoka i tko je teže podnio ispadanje, a otkrio je i kome želi pobjedu

Nakon što je neočekivano napustio šou 'Zvijezde pjevaju' i bio vidno razočaran, Mario Petreković još se nije oporavio od subote. 'Nemam više prijatelja, ostao sam sam, otac i brat su jedini uz mene', žali se Mario koji je pobjegao u Bjelovar na oporavak. 'Povraćam svaki dan od šoka, imam proljev i povišenu temperaturu. Sad idem doktoru, možda i psihijatru', dodao je u svom stilu.

Na pitanje tko je teže podnio ispadanje, on ili njegova partnerica Marija Husar Rimac, već ima spreman odgovor. 'Od subote je nisam ni vidio, ni čuo, više ne razgovaramo', rekao je.

Publiku, koja ih je očito izbacila, poziva da i dalje glasa, a priznaje da nije objektivan kada je riječ o razlozima ispadanja. 'Viša sila, ja sam uljez, jedini nemam škole, a mislim da su se Giuliano i Borićka urotili protiv mene', rekao je ogorčeno. Na pitanje tko mu je favorit, bez lažne skromnosti dodaje: 'Ja sam jedini favorit, ali sad želim da pobijede Ivana Kindl i Goran Navojec. Svima drugima želim svoju sudbinu', nastavio je duhovito.

Teške boje